Tresor Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Ale macie problem. Nie możecie pomóc to na uj piszecie. Orginalna była drewniano metalowa i dlatego takiej szukam. Ołowiu wsadziłem 5gr. Dolnik został skrucony bo wadził o brzuch (łowię z pontonu tylko na siedząco).Po skruceniu jest to mój naj krótszy spinning. Inne to 300, 305x2, był też exeller 315 ale został zdeptany i stary Bayron 360cm... Górnego elementu nie mam zamiaru skracać bo i po co? Wędka mi leży, idealnie pracuje dziś machała 6h. Z gwarancją to był żart. Nie będę reklamował wędki za 400zł. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Ups Skrócony... [emoji14] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi