Daniel131 Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Witam. Chciałbym zapytać czy w woj. Podkarpackim są jakieś ciekawe łowiska komercyjne gdzie rybostan szczupaka lub sandacza jest na tyle przyzwoity, że można się pobawić w łowienie tych ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1996 Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Leśna Przystań Ocieka , szczupaków dużo takich 50-70cm większe tez są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel131 Opublikowano 16 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Dziękuję za informację. Z tego co wyczytałem na stronie tego łowiska jest tam staw spinnigowy. Można tam bez problemu łowić z opadu? Nie jest bardzo zarośnięty? Rybostan taki, że można się nałowić do bólu szczupaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1996 Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Można trzeba tylko matę i podbierak mieć miesiąc temu byłem z dziewczyną ona kompletnie nie umiejąca łowić w 3h 7 sztuk i kilka zerwała a ja na muchę zero ale to są ryby i byywaly dni ze nie zawsze brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Potwierdzam. W tą sobotę z wujkiem wyladowalismy 95cm ... tzn on złowił ja podebralem i ledwo sie udalo bo z łbem w podbieraku sie wypieła. Ogolnie stosunkowo płytki zbiornik, w godzine idzie oblowić calość. Zaczepów nie stwierdziłem poza miejscem obok metalowego pomostu gdzie jeden zestaw został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel131 Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Dzięki wielkie za takie informacje. A chciałbym jeszcze zapytać jak władze zapatrują się na haki zadziorowe? Można używać czy trzeba zaginać kombinerkami? Często na komercjach jest zakaz używania haków z zadziorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Regulamin. Nie spotkałem sie by sprawdzali, ale o tym mowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1996 Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Pytałem wlascicieli i spiningu haki bezzadziorowe niedotycza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel131 Opublikowano 19 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Dziękuję bardzo za cenne informacje. Odwiedzę to łowisko w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Szczupaki i okonie są jeszcze na Starym Sanie w Hurku.Kilka lat temu tam fajnie łowiłem na muchę, ale nie wiem jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 W Hurku przejrzystość wody poobna jak w kałuży po przejeździe samochodu. Woda była fajna ale komercja nastawiona jest na ryby karpiowate i jesiotry których jest bardzo dużo. Za dużo w stosunku do wielkości akwenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Dawno już tam nie byłem.A z drapieżnika można też coś podobno trafić Na ranczu nad jeziorkiem. Przynajmniej jeszcze 2-3 lata temu tak było. A zgodnie z zapowiedziami miało być tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi