Ugly Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Dziś mamy Międzynarodowy Dzień Krawata. Co prawda obecnie bardzo rzadko chodzę w krawacie ale trochę jeszcze mam.Dwa zabytki. Ten w kratkę to mój pierwszy z połowy lat 60 ubiegłego stulecia. Drugi Givenchy z "lepszych czasów" CHWALCIE SIE KRAWATAMI ! P.S.: Wszystkim starcom przypominam że dziś także Dzień Menopauzy i Andropauzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 <...>P.S.: Wszystkim starcom przypominam że dziś także Dzień Menopauzy i Andropauzy to pochwal się pierwszy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Taka rada - nie uszczypliwość. Widzę że kolega wyznaje zasadę krawata z "wiecznym węzłem" ????. Chodzę codziennie w krawacie i zawsze wiąże go na nowo, to jest zdrowsze dla krawata bo się nie odgniata i nie rozciąga w miejscach wiązania. Jak chcesz odświeżyć krawat to taki po "wiecznym węźle" jest praktycznie nie do zawiązania żeby to wszystko dobrze wyglądało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Żeby nie było to moje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Taka rada - nie uszczypliwość. Widzę że kolega wyznaje zasadę krawata z "wiecznym węzłem" .(...)Mylisz się Kolego ! Tez jestem przeciwnikiem "wiecznego węzła". Te krawaty zawiązałem do zdjęcia. Normalnie wiszą sobie na wieszaku. Ten w kratkę ostatni raz miałem na sobie... 50 lat temu. Trzymam z sentymentu bo był pierwszy. Ostatnio, niestety, coraz częściej jeśli zakładam to czarny krawat na wiadome, smutne, uroczystości. N.B podobają mi się Twoje - tez lubię stonowane, nie krzykliwe kolory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi