Bolesław Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Czy ktoś z Was łowi na Dąbrowie lub w okolicznych jeziorach ? Myślę o weekendowym wypadzie szczupakowym.. Nie znam tego jeziora, ale mam w okolicy bazę wypadową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja (edytowane) Podbijam, chyba kupię tam działkę. Jak jest z rybnością tych obu jezior ? Dąbrowa Wielka i Mała. I czy to prawda z tymi odłowami sieciowymi. https://nos-portal.pl/2023/05/17/jezioro-dabrowa-wielka-nie-dla-rybakow-to-bedzie-akwen-tylko-dla-wedkarzy/ Edytowane 26 Maja przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja Rybność obu łowisk adekwatna do presji. Zobacz na limity w regulaminie. Jeszcze coś tam pływa ale okoliczną presją jest dość duża. Przy odpowiedniej znajomości wody można coś złowić. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Rybność obu łowisk adekwatna do presji. Zobacz na limity w regulaminie. Jeszcze coś tam pływa ale okoliczną presją jest dość duża. Przy odpowiedniej znajomości wody można coś złowić. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu TapatalkaDzięki, A gdzie teraz te zezwolenia można kupić i jak z tymi odłowami sieciowymi? Byłem na stronie RZGW Gdańsk i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Rybność obu łowisk adekwatna do presji. Zobacz na limity w regulaminie. Jeszcze coś tam pływa ale okoliczną presją jest dość duża. Przy odpowiedniej znajomości wody można coś złowić. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu TapatalkaWidocznie nie znałem odpowiednio tej wody, więc przez 6 dni łowienia po 7-10 godzin złowiłem 3 szczupaczki, największy 54 cm, o mniejszych nie wspomnę nawet, kilkanaście okoni ok. 15-20 cm. Kolejne 7 dni odpuściłem sobie, bo ta woda mnie zniesmaczyła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Dzięki, A gdzie teraz te zezwolenia można kupić i jak z tymi odłowami sieciowymi? Byłem na stronie RZGW Gdańsk i nic.Na stronie dzierżawcy GR Ostróda. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi