Alexspin Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Mam pytanko - czy w województwie Łódzkim są jakieś szkółki wędkarskie dla dzieci i młodzieży? Mam na zbyciu trochę (duży karton) drobnego wyposażenia wędkarskiego (pudełka, przynęty spinningowe, inne drobiazgi, wszystko użytkowo sprawne), których nie używam i nie będę używał. Sprzedaż ich nie ma sensu, bo byłaby mało opłacalna, a nie mam chęci dokładać, natomiast z chęcią oddam nieodpłatnie dla celów użytkowych, poglądowych i szkoleniowych dla dzieci i młodzieży.Jedynym warunkiem jest zabranie całości.Jeśli jakieś koło prowadzi szkółkę, lub ktoś z Koleżanek i Kolegów zna namiar na takową, proszę o kontakt na priv. Edytowane 21 Października 2022 przez Alexspin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 https://m.facebook.com/100027932636800/Tu jest fajnie działająca ze Skierniewic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi