Kajtelek2 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Zbierajcie kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Trochę jak ze smartfonami będzie - w niskich temperaturach (bez odpowiednich rękawiczek) i przy opadach deszczu używanie takiego echa będzie problematyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 no no, ja jeszcze dobrze swojego HDS'ka nie rozgryzłem z braku czasu a tu już nowy, i jak tu nadążyć za światem...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 włodi Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Moim zdaniem wszystko zależy od jakości tego ekranu dotykoweg(Są ekrany dotykowe ktore elegancko działają wysoko w górach,w zimnych temp.,a nawet zachlapane kroplami wody na ekranie zachowują 'łączność' z dotykającymi go palcami) Osobiście nie wierze zeby Lowrance pokusił sie na najtańszy ekran,choć dla mnie w echu to gadzet zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Na podstawie 2 moich spotkań na wodzie z HDS7gen2 touch mogę potwierdzić ze bez problemu pracuje na deszczu i w temperaturze ok 5 C. Przy niższej nie miałem okazji używać tego sprzętu. Nie było mi łatwo się pzryzwyczaić do dotykowego ekranu, sczegółnie ze nie używam takiego w telefonie. czas pokaże czy się z tym oswoję czy pozostanę wierny klawiszom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kajtelek2
Zbierajcie kasę
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi