Skocz do zawartości

Catch and Release w obiektywie - konkurs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was serdecznie,

Chciałbym Wam zaproponować nowy konkurs na jerkbait.pl. Tym razem chcielibyśmy zobaczyć jak postrzegacie C&R przez szkiełko obiektywu.

http://jerkbait.pl/art/images/00073/107.jpg

Proszę więc o zdjęcia właśnie na ten temat. Zasady konkursu są następujące:

- Tematyka - Catch and Release (Złów i wypuść)

- Konkurs trwa od 23.04.2007 do 30.06.2007

- Ryba może być złowiona metodą spinningową lub castingową (innych metod nie dopuszczamy)

- Liczą się tylko zdjęcia ryb złowionych i wypuszczonych w okresie maj-czerwiec 2007 roku.

- Zdjęcia należy przesyłać na adres mailowy konkursy@jerkbait.pl

- Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi na forum w dniu 10.07.2007 (w jury zasiadają redaktorzy jerkbait.pl)

Tym razem ocenimy POMYSŁ zdjęcia C&R. Im oryginalniejszy, związany z tematyką, dramatyczniejszy tym lepiej.

http://www.fishing-mart.com.pl/p/s3/1140013252.jpg

NAGRODA: Nagrodą będzie multiplikator Okuma Baitcaster VS-200 ufundowany przez wędkarski sklep internetowy FISHING-MART (www.fishing-mart.com.pl), do którego w imieniu fundatora nagrody serdecznie zapraszamy. Znajdziecie tam wszystko czego potrzebujecie do uprawiania naszego ulubionego hobby jakim jest spinning. Dla miłośników castingu oprócz Okumy Baitcaster VS-200 sklep poleca i inne np. nowość na 2007 Okuma San Juan.

http://www.fishing-mart.com.pl/pl/gfx/headerL.jpg

W imieniu własnym oraz fundatora nagrody serdecznie zapraszam do udziału w konkursie.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

- Liczą się tylko zdjęcia ryb złowionych i wypuszczonych w okresie maj-czerwiec 2006 roku.

- Zdjęcia należy przesyłać na adres mailowy konkursy@jerkbait.pl

- Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi na forum w dniu 10.07.2006 (w jury zasiadają redaktorzy jerkbait.pl)

Czegoś takiego, jak podróże w czasie to po redaktorach Jerbaitu się nie spodziewałem.

Gratuluję umiejętności.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A co z tygodniem kwietnia, jeśli już przy datach jesteśmy. Konkurs trwa, ale ten tydzień się nie liczy?? :unsure:

- Konkurs trwa od 23.04.2007 do 30.06.2007

- Liczą się tylko zdjęcia ryb złowionych i wypuszczonych w okresie maj-czerwiec 2007 roku.

Tak tylko pytam, bo to różnie interpretować można, a że konkurs bardzo ciekawym się wydaje, to fajnie by było, żeby było jasno :mellow: napisane

Sam nie wiem co mam myśleć o tym konkursie. :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Szybciej niż wątek zmieniają się jego zasady i reguły.

Nie rozumiem powodów ciągłego mataczenia w tym temacie.

Bardzo bym prosił by jednoznacznie i ostatecznie określić wymagania i nie zmieniać ich w trakcie trwania konkursu.

Sam nie wiem co mam myśleć o tym konkursie. :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Szybciej niż wątek zmieniają się jego zasady i reguły.

Nie rozumiem powodów ciągłego mataczenia w tym temacie.

Bardzo bym prosił by jednoznacznie i ostatecznie określić wymagania i nie zmieniać ich w trakcie trwania konkursu.

Nic się nie zmienia w zasadach więc nie będzie dodatkowych tłumaczeń. Co do konkursu to wybacz Czarku ale mam prawo do publikowania konkursów jakie mi sie podobają bez konieczności tłumaczenia się. Mnie temat C&R się podoba i w związku z tym będzie taki konkurs. Wybacz ale nie chcę kolejnych rozważań filozoficznych na ten temat.

Pozdrawiam

Remek

Remku to nie jest żadna filozofia z mojej strony.

Po prostu chciałbym byś porównał to co napisałeć zachęcając do konkursu:

- Ryba może być złowiona metodą spinningową lub castingową (innych metod nie dopuszczamy)

Z Twoimi późniejszymi postami dopuszczającymi to co nie było dopuszczone.

Wydaje mi się, że regulamin konkursu powinien być stały, a nie zmieniać w zależności od czyjegoś humoru.

Nie chcę żadnych tłumaczeń tylko określenia jasno, to co jest dozwolone, a co zakazane.

CZarkumsyle ze za gleboko wnikasz... staramy sie unikac dzielenia naszych uzytkownikow na tych co moga brac udzial i tych co nie. poniewaz promujemy SPINNING CASTING JERKING te wlasnie metody wyszly w pierwszej kolejnosci.. a poniewaz trolling i muszka (ta juz moze nieco naciagana) sa w pewnym sensie rozwinieciem powyzszych wiec... stad tez tluczenia, a wlasciwie uzupelnienia...

Rafale, może wnikam zbyt głęboko, ale chciałbym by kryteria konkursu były jasne i klarowne. Nawet dla takiego upierdliwca jak ja. To co napisałeś świadczy o tym, ze każdy z nas inaczej zrozumiał wprowadzone poprawki i uzupełnienia.

Po przeczytaniu wypowiedzi Standerusa oraz odpowiedzi Remka:

A szczupaki złowione na muchę??

Też :D

Pozdrawiam

Remek

Zrozumiałem, ze dopuszczone sa wyłącznie szczupaki złowione metoda muchową. Natomiat Ty zrozumiałeś, że dopuszczono wszystkie ryby złowione metodą muchową.

To jest bardzo istotna różnica. Ktoś łowiąc na muchę rekordowego bolenia lub klenia i robiąc mu fotke przy wypuszczaniu nie wyśle jej na ten konkurs bo będzie mu się wydawać, że to niezgodne z regulaminem konkursu.

Dlatego ciekaw jestem jak to jest faktycznie.

Czep się i odpuść. I innym również polecam :mellow: :unsure: ...

:D :D :D

Wędkarstwo ma uspakajać, a nie budzić złe emocje.

Przekonałeś mnie i skorzystam z Twojej rady i odpuszczę sobie i konkurs, i ten wątek.

Ale tematu C&R jako takiego nie odpuszczam.