pafek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 zmiana programu w głowie. Na przykład na Vistę Chyba i tak jest że nawwet na Linuxa niektórzy zmieniają. Np po kilku mioch komentarzach, czy też uwagach część moich znajomych zieniło światopogląd C&R o 180 st. , teraz oni swoimi wypowiedzinami (mam nadziejęże i czynami ) zarażają innych C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 @remek mam małe pytanko A mianowicie: Czy zdjecie musi przectawiac wedkarza z ryba?, czy np. sama wypuszczana rybke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 @remek mam małe pytanko A mianowicie: Czy zdjecie musi przectawiac wedkarza z ryba?, czy np. sama wypuszczana rybke? Nie ma zasad. Może być z i może być bez. ... dla ułatwienia pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Nagroda- hmmmm, jak Remek da mi znać apropo pewnych jerków <_< to coś dołoże, może i jakąś fotke podeśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Pytanie natury technicznej , jaki ma byc rozmiar zdjecia? ciezar oraz wielkosc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Tomku, bez znaczenia. Jednak zdjęcia będą publikowane na stronie (forum) więc warto to wziąć pod uwagę. Moim zdaniem 800px będzie ok (szerokość). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Remku wole sam zmniejszac zdjecia .. 800 i 100kb bedzie dobrze? czy moze byc wiecej? chodzi o to zebys nie mial pracy.. chce Ci wyslac gotowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Remku wole sam zmniejszac zdjecia .. 800 i 100kb bedzie dobrze? czy moze byc wiecej? chodzi o to zebys nie mial pracy.. chce Ci wyslac gotowce Pewnie, że tak. Ja nie chciałbym nic zmniejszać bo wiadomo - siądzie jakość. R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 a moze male fotostory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Pitt,Fajne fotostory.I rybka też jest ładna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Nie zaglądałem wcześniej do tego watku, bo tak jak niektórzy mam duży problem z Catch, a ostatnie sukcesy to na muchę Ale teraz się zdrowo uśmiałem oglądając zdjęcia Tomka i Argrabiego, a Czep się i odpuść Marcinesza to po prostu nowa wartość w wędkarstwie Lubie ludzi którzy mają poczucie humoru i umieja zachować dystans Tak trzymać koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 niejako ze udzialu brac 'nie moge' poyslalem sobie, ze podrzuce pomysl z seria fotek od rzutu poprzez branie, hol i ladowanie do wypuszczenia ...zdaje sobie sprawe, ze fotki maja w sobie tyle estetyki, co pluton egzekucyjny ale to mial byc pomysl dla niezdecydowanych @remeknic nie piszesz co i jak, dostales juz duzo fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam,Panie, panowie ... kolejne zdjęcia wpływają ale nadal czekam na więcej. Na prawdę spróbujcie zrobić jakąś fotkę z wypuszczania ryby. Życzę wam przy tym dobrej zabawy i eksperymentów z fotografią. Czekam na jeszcze. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Remku, może przeceniamy ilość wędkarzy wypuszczających ryby Nie byłbym tu wielkim optymistą. Ostatnio na PL.foto miałem ciekawą wymianie zdań z pewnym rodakiem z USA. Ubawił mnie setnie. Zagoniony do narożnika uzasadniał zabijanie ryb w dużych ilościach tym, że dokarmia Eskimosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Remku, może przeceniamy ilość wędkarzy wypuszczających ryby Nie byłbym tu wielkim optymistą. Ostatnio na PL.foto miałem ciekawą wymianie zdań z pewnym rodakiem z USA. Ubawił mnie setnie. Zagoniony do narożnika uzasadniał zabijanie ryb w dużych ilościach tym, że dokarmia Eskimosów Widzisz, bo o prawdziwych Eskimosach to teraz można tylko w książkach poczytać. Ci nowocześni siedzą w iglo z TV i satelitką no i oczywiście PlayStation 3. Dlatego gościu przejęty losem Eskimosów próbuje ratować ich wymierającą cywilizację. Czyli walenie w łeb w szczytnym celu Ja sobie tak myślę Robert, że ludzie wypuszczają ale ... mają porównują swoje zdjęcia do tych najlepszych publikowanych na forum. To moim zdaniem błąd bo w tym konkursie liczy się najbardziej pomysł a nie jakość np. apratu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 wypuszczają, ale nic na siłe. Często mają (mam) problem ze zrobieniem zdjęcia. Jak jestem sam na rybach i wypuszczam okaz, to zanim sięgnę po telefon (jeden już utopiłem ) lub aparat, to rybka już daleko i głęboko. Cóż, ważne aby pamiętać, co jest ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mam ten sam problem Ramay co ty tylko okazów też nie ma Ale najważniejsze są ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ostatni dzień nadsyłania zdjęć ciekaw jestem ile sztuk nadesłano i ile osób spróbowało. Ja jeszcze może pod wieczór coś podeślę jeżeli tylko pewien osobnik w porę zaloguje się na forum i odczyta moją PW :>, no i pozytywnie rozpatrzy moje zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Może Remkek przedłuzy do poniedziałku. Jest weekend i ostania szansa coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Może Remkek przedłuzy do poniedziałku. Jest weekend i ostania szansa coś zrobić. Fajnie by było, ja bym może nawet zdążył poprawić jedno przepalenie. Pogoda do zdjęć u mnie taka sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Rób spokojnie. Będę się widział z Remkiem to załatwię to przedłużenie U mnie świeci słońce a niebo granatowe, super klimat do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam,W związku z kilkoma już głosami od forumowiczów, że przydałby się choć jeszcze jeden dzień na zrobienie zdjęć C&R informuję, że zmieniamy termin ostateczny nadsyłania prac konkursowych. Obowiązującym terminem jest 15.07.2007. Jest to termin ostateczny. Powodzenia! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam serdecznie,Jeszcze tylko kilka dni. Napłynęło już kilkanaście prac konkursowych. Jedne to pojedyncze zdjęcia a inne w formie krótkiego opowiadania. Które będzie najlepsze? Zapraszam jednak tych, którzy jeszcze się wahają do podjęcia ostatecznej decyzji i przesłania kilku fotografii. Pomysł najważniejszy! Informacja od naszego sponsora czyli sklepu internetowego Fishing-Mart: Nowość Dragona na 2007r czyli wędka Team Dragon 1.95m 60-120g (28-40-196) jest już w sprzedaży. Jest to wędka jerkowa o parametrach:- Długość 1,95m - Ciężar wyrzutowy: 60-120g - Waga: 342g - Dł. transport.: 1,03m Zapraszmy w imieniu fundatora nagrody do zapoznania się z ofertą pod adresem http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=17& ;assortment=180&producer=819&kind=4162 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi