Tommek Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam,a czy każdy użytkownik może wysłać tylko jedno zdjęcie czy kilka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Cześć,Oczywiście kilka. Musi być krótki komentarz do zdjęcia. Traktujcie proszę konkurs bardziej na luzie. Ustawiony jestem na to by kwalifikować zdjęcia do konkursu niż je odrzucać Ma to być dobra zabawa a nie źródło problemów. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Czy przed zakończeniem konkursu będzie mozna zobaczyć nadsyłane zdjęcia ? Czy dopiero po ? Czy będzie nagroda publiczności - głosy forumowiczów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Wstawię przed - może być nagroda publiczności, czemu nie - a kto funduje tą nagrodę i co to będzie? To ja też startuję. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 uwaga uwaga !!!!!!!!!!! nagroda publicznosci bedzie remkowy aparat marki nikon ,remku zostales nominowany do oddania swojej zabawki wraz z obiektywami i cala reszta sprzetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 uwaga uwaga !!!!!!!!!!! nagroda publicznosci bedzie remkowy aparat marki nikon ,remku zostales nominowany do oddania swojej zabawki wraz z obiektywami i cala reszta sprzetow w tym przypadku liczę na inne pomysłu <_< PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 uwaga uwaga !!!!!!!!!!! nagroda publicznosci bedzie remkowy aparat marki nikon ,remku zostales nominowany do oddania swojej zabawki wraz z obiektywami i cala reszta sprzetow w tym przypadku liczę na inne pomysłu <_< PozdrawiamRemek liczyc to mozesz dni do konca konkursu ktory wiaze sie z oddaniem twojej zabawki <_< <_< <_< (zart) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 uwaga uwaga !!!!!!!!!!! nagroda publicznosci bedzie remkowy aparat marki nikon ,remku zostales nominowany do oddania swojej zabawki wraz z obiektywami i cala reszta sprzetow w tym przypadku liczę na inne pomysłu <_< PozdrawiamRemek liczyc to mozesz dni do konca konkursu ktory wiaze sie z oddaniem twojej zabawki <_< <_< <_< (zart) Bardzo dobry pomysł, przydadzą się nowe zabawki (nie żart ) Remek a są już jakieś zgłoszenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Remek a są już jakieś zgłoszenia ? Tak są - dwa. Liczę na więcej, zdecydowanie więcej. Na prawdę nie patrzcie na fotki tomka_w, Andrzeja L, czy Roberta (Bolenia) H , na chwilę zapomnijcie o nich i przesyłajcie. Są dwie nagrody - jedne jury, a drugie publiczności (czekam na propozycję , realną, nagrody - może ktoś zrobi jakiś/kilka osób woblerek kilerek? - zabawa będzie lepsza). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Remek otrzymałeś PW ? Osobiście mogę podesłać w nagrodę drewnianego żuczka własneej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Remek otrzymałeś PW ? Osobiście mogę podesłać w nagrodę drewnianego żuczka własneej roboty Tak otrzymałem - cierpliwości odpiszę. Obecnie odrabiam wszelkie zaległości. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Dostaję kolejne zdjęcia. Robi się coraz ciekawiej. Zapraszam do przesyłania kolejnych. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ja próbuje cały czas, ale samemu ciężko zrobić dobre zdjęcie bez odpowiedniego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Jutro ostatni dzień, możemy liczyć na publikację zdjęć wieczorkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 coś się zmieniło? myślałem, że do 30.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 I ja tam myślałem @pafek się chyba myli. Remek pisał do 30.06.2007 mamy jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 coś się zmieniło? myślałem, że do 30.06 Możliwe że się pomyliłem Sorky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Cześć,jeszcze miesiąc - liczę na dalsze prace. Tym razem ja tez startuję pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Tym razem ja tez startuję pozdrawiamRemek Też bym wystartował, ale na razie mam problem z przejsciem pierwszego członu...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Tym razem ja tez startuję pozdrawiamRemek Też bym wystartował, ale na razie mam problem z przejsciem pierwszego członu...Pozdrawiam to podobnie jak ja pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomzoo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 szczególnie że niektóre rybki która żekomo wróciły do wody na zdjątku wyglądają jak suchar!!! y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 szczególnie że niektóre rybki która żekomo wróciły do wody na zdjątku wyglądają jak suchar!!! y może jak suchar ale nie żekomo Czekam tomzoo na Twoje zdjęcia z C&R. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomzoo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 nie miałem na myśli konkretnego przypadku,ale śmieszą mnie teksty(rybka wróciła do wody) przy fotkach wyschniętych trofeów.takie buble zdażają się bardzo często w prasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Z tym to się zgodzę. Niestety modne robi się C&R ale z tym musi iść zmiana nastawienia i zmiana programu w głowie. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 zmiana programu w głowie. Na przykład na Vistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi