admin Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 do jutra 6szść minutek to poczekam no niech będzie Spoko luzik. Jutro zabawimy się PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 to juz chyba dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Tak dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 to juz chyba dzisiaj? Dzisiaj robiłem coś innego - efekty niebawem, całkiem niebawem ... myślę, że będziecie zadowoleni bo to coś hmmmm .... hmmmm .... coś - a nie zdradzę. W każdym razie pracuję nad czymś pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No ładnie...teraz w ciężkimm strachu co to będzie idę spać i życzę wszystkim miłej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 OK. Sami chcecie to macie. Dzisiaj tylko rozgrzewka. Za chwilę w takim razie opublikuję zdjęcia, które nadesłano na konkurs. Możecie je oglądać. Możecie również dyskutować, które Wam się podobają itd. Postanowiliśmy, że ... konkurs rozstrzygniecie Właśnie Wy. Jutro szczegóły. Dzisiaj zdjęcia. Miłego oglądania: http://jerkbait.pl/photos/C_R/ PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zdjęcia są wspaniałe Będzie głosowanie na najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 nom, niektore ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zrobimy tak. Jutro nadam im numerki. Zdjęcia pojedyncze mają nadane unikalne numery, a serie (kilka zdjęć) mają jeden numer. Będzie ankieta. Każdy będzie mógł zagłosować na jedno zdjęcie. Czas głosowania do piątku do 12.00. Później wybieramy pierwszą 10. Ponwnie głosujemy i ... wybieramy najlepsze. Doszliśmy do wniosku, że fajniej będzie jeśli zabawimy się w głosowanie wszyscy razem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Heeej, tam są dwa zdjęca Tomaszka wypuszczającego małego szczupiczka, których wcale nie zgłaszałem Ktoś mnie wyręczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Heeej, tam są dwa zdjęca Tomaszka wypuszczającego małego szczupiczka, których wcale nie zgłaszałem Ktoś mnie wyręczył Sorry wodzu ale wpłynęło na konkurs PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Heeej, tam są dwa zdjęca Tomaszka wypuszczającego małego szczupiczka, których wcale nie zgłaszałem Ktoś mnie wyręczył niewidzialna ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Tomaszek, jak wygrasz będziesz za karę rzucał multiplikatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Tomaszek, jak wygrasz będziesz za karę rzucał multiplikatorem Ale on już rzuca muliplikatotem <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zaordynuje się mu jakieś inne tortury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi