BOB1 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Józek, specjalnie dla Ciebie (i dla Kacpra ) Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Panowie kupic chce dziecku tel zależy mi na dobrej baterii ,szybkim necie ,mała często używa YouTube robi fotki modele mogą byc sprawdzone starsze 2-3 letnie ,nie zależy mi na wodotryskach i nowościach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Redmi 5 plus 4 GB/64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Józek, specjalnie dla Ciebie (i dla Kacpra ) 1.jpg 2.jpg 3.jpgI jeszcze takie tam wariacje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Robercik postarałeś się .Niezłe fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Koledzy, jakie polecacie sprawdzone uchwyty samochodowe na telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Jak dobrze, ze ja nie mam takich problemów z wyborem telefonu... Prywatny iPhone 8, służbowy... drugi iPhone 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Panowie kupic chce dziecku tel zależy mi na dobrej baterii ,szybkim necie ,mała często używa YouTube robi fotki modele mogą byc sprawdzone starsze 2-3 letnie ,nie zależy mi na wodotryskach i nowościach .lenovo p2. Córa tyra go jakieś 2 lata i sobie bardzo chwali. Bateria 5100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Koledzy prośba...Dotarł do mnie samsung galaxy xcover 4, po włożeniu karty wyświetla się prośba o wpisanie pinu, telefon reaguje na dotyk i wydaje "dzwięk klawisza" natomiast w ramce nie wchodzą żadne cyferki,ani gwiazdki...czy coś robię źle,czy sprzęt jest uszkodzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Marcin, sprawdź dobrze styk karty w gnieździe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Marcin, sprawdź dobrze styk karty w gnieździe. Dzięki, podjechałem do salonu i miła Pani w 10 sekund mi to ogarnęła- do tej pory nie wiem jak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Miłe Panie to czasami tak potrafią zrobić, że do teraz zachodzę w głowę ...jak?! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Ciekawe czy smartfony Huawei-a będzie można reklamować na podstawie rękojmi jeżeli Google zrobi im szlaban na sklep Play oraz pocztę Gmail? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Ciekawe czy smartfony Huawei-a będzie można reklamować na podstawie rękojmi jeżeli Google zrobi im szlaban na sklep Play oraz pocztę Gmail?bez przesady z tym szlabanem - po prostu nie bedzie aktualizacji...https://businessinsider.com.pl/technologie/nowe-technologie/huawei-smartfony-i-android-google-czy-bedzie-dzialac-gmail-youtube/01qyhnx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Pytanie do użytkowników tel z androidem którzy przesiadali sie na iphone -który polecicie model iphona -Lece za tydzień na Florydę czy opłaca sie kupic tam iphona Zalezy mi naTrwałości baterii Szybkim necie i dobrym zasięgu netaCzym szczególnym różni sie iphone od innych telefonów ,jakie plusy a jakie minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Plusy - super w wielkim mieście, wszystko bajka, szybki, dobry ekran, piękne fotki w dobrym oświetleniu, dobre apkiMinusy - zasięg spada do połowy - nie działa. Fony spod znaku jabłuszka nie lubią słabego zasięgu, jak nie ma maksa, wariują i działają źle. Brak światła - foty słabe. W ostrym słońcu - bieda z czytaniem ekranu. Potrafią żyć własnym życiem, nie życzysz sobie aktualizacji, fona to nie obchodzi. Łapie sieć, aktualizacje jadą, bez względu na koszty. Wyłączenie dostępu do sieci nie zawsze działa, on wie lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metodabomb Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jeśli chodzi o zdjecia to nie do końca mogę się z tym zgodzić, wydaje mi się ze jabłuszka jednak robią jedne z lepszych na rynku. Minusem napewno okreslilbym ich baterie ( w niskich temperaturach potrafią się wyłączyć, poziom naładowania jest przekłamany). Choć w Xr który aktualnie użytkuje jest tego przeciwieństwem i jakbym miał ponównie wybierać coś z X-sów to napewno byłby ponownie ten sam wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Wróciłem ostatnio do Androida, ufff.Kupiłem nowego iPhone'a SE. Na początku wszystko było ok. Potem zaczęły się mniejsze i większe przycięcia w działaniu telefonu. Apple jakoś to załatał aktualizacjami. Po kilku miesiącach coraz bardziej irytujący było użytkowanie badziewnego iTunes'a. Po niecałych dwóch latach sprawność baterii spadła najpierw o 1, potem o 2%, co niekoniecznie przekładało się na czas pracy urządzenia, które jako nowe wytrzymywało spokojnie dwa dni, a przy sprawności baterii na poziomie 98%, prądu wystarczało ledwo na kilka godzin...Aparat...Dużo gorszy niż w starym S5...Na szczęście zawsze użytkuję dwa telefony, równolegle z SE miałem do dyspozycji S7, potem S9+. Teraz zamiast SE mam Mi Mix 2S i nigdy nie wrócę do Apple'a, chociaż operator zamiast Xiaomi chciał mi na siłę i za darmo wepchnąć iPhone'a 8 A tak przy okazji ten Mi Mix 2S to naprawdę niezły telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Upssss w takim razie to chyba nie jest dobry pomysł ,wszystkie minusy o ktorych piszes @bartsiedlce sa dla mnie istotne .Co w takim razie polecacie zakupić koszt do 1500zl ew 400$ .a tak na marginesie czemu sa tak duze roznice cen na alledrogo np iphona 7 od 900zl wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Tak jak Tomek (@tpe) mam MiMix 2S i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Wróciłem ostatnio do Androida, ufff.Kupiłem nowego iPhone'a SE. Na początku wszystko było ok. Potem zaczęły się mniejsze i większe przycięcia w działaniu telefonu. Apple jakoś to załatał aktualizacjami. Po kilku miesiącach coraz bardziej irytujący było użytkowanie badziewnego iTunes'a. Po niecałych dwóch latach sprawność baterii spadła najpierw o 1, potem o 2%, co niekoniecznie przekładało się na czas pracy urządzenia, które jako nowe wytrzymywało spokojnie dwa dni, a przy sprawności baterii na poziomie 98%, prądu wystarczało ledwo na kilka godzin...Aparat...Dużo gorszy niż w starym S5...Na szczęście zawsze użytkuję dwa telefony, równolegle z SE miałem do dyspozycji S7, potem S9+. Teraz zamiast SE mam Mi Mix 2S i nigdy nie wrócę do Apple'a, chociaż operator zamiast Xiaomi chciał mi na siłę i za darmo wepchnąć iPhone'a 8 A tak przy okazji ten Mi Mix 2S to naprawdę niezły telefon.A widzisz a u mnie wszyscy w domu (oprócz mnie ) używają jabłek... Żona i córka młodsza maja 6s.... Starsza córka ma X.... Powiem Ci ze zadowolone są bardzo... I z szybkości działania i czasu baterii... Jedynie są problemy jak chce się coś przesłać na laptopa( musiałem się doksztalcac na youtube jak się to robi bo nie wystarczy włożyć usb do kompa i tel jak w androidzie - to minus dla mnie straszny) 6s robi ładne zdjęcia X robi już naprawdę bardzo ładne... I powiem tak... Albo 6s albo od 8 w górę... Do 7/7s nie opaca się dopłacać Ps... Ja chyba też odejdę w stronę apple jak s9+ mi się znudzi... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Fotki z p30pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Robiłeś na ustawieniu "makro"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Tu tak na szybko znalezione w s9+ Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 A jakie masz zdjęcia nocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi