Robert Crocker Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Robiłeś na ustawieniu "makro"?yep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzieki panowie mi na zdjęciach nie tak zalezy jak na dobrym zasięgu neta Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 yepA próbowałeś robić makro na szerokim kącie obiektywu? polecam. Lub z "przestawną" przysłoną Nocne z ręki (bez specjalnego trybu nocnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Daj mi wskazówki jak to robić bo jeszcze nie zdążyłem wgryźć się w tego hjułałeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 A jakie masz zdjęcia nocne?Znalazłem takienw tel... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Daj mi wskazówki jak to robić bo jeszcze nie zdążyłem wgryźć się w tego hjułałeja To lepiej pogadać przez tel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 A widzisz a u mnie wszyscy w domu (oprócz mnie ) używają jabłek... Żona i córka młodsza maja 6s.... Starsza córka ma X.... Powiem Ci ze zadowolone są bardzo... I z szybkości działania i czasu baterii... Jedynie są problemy jak chce się coś przesłać na laptopa( musiałem się doksztalcac na youtube jak się to robi bo nie wystarczy włożyć usb do kompa i tel jak w androidzie - to minus dla mnie straszny) 6s robi ładne zdjęcia X robi już naprawdę bardzo ładne... I powiem tak... Albo 6s albo od 8 w górę... Do 7/7s nie opaca się dopłacać Ps... Ja chyba też odejdę w stronę apple jak s9+ mi się znudzi... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaChyba Bóg Cię opuścił...Jeżeli zamienię S9+ to tylko na Note10 A....i zapomniałem o najważniejszym. Jeżeli tylko zasięg w iPhonie nie był na maxa, każdy z kim rozmawiałem praktycznie mnie nie słyszał....Podobno tak jest ze wszystkimi jabłuszkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Chyba Bóg Cię opuścił...Jeżeli zamienię S9+ to tylko na Note10 A....i zapomniałem o najważniejszym. Jeżeli tylko zasięg w iPhonie nie był na maxa, każdy z kim rozmawiałem praktycznie mnie nie słyszał....Podobno tak jest ze wszystkimi jabłuszkami...Oj nie wiem... Ale w Polsce moje córki i żona w play maja wszędzie zasięg... I słyszę je dobrze... Nawet w roamingu... Używają już pewnie z rok 6s... X u starszej córki już pewnie 4 miesiące... Może miałeś coś źle ustawione Tomku... Generalnie u nas w pracy teraz wszystkim jako służbowe iphony dali.. Każdy narzekał na początku zanim się przedstawił bo ios ma swoje smaczki... Ale teraz prawie każdy prywatne też zmienia na iphony... Ciężko się przestawić.. Ciężko też użytkować dwa systemy jednocześnie....Ps... Kumpel ma 4... Wiec telefon już leciwy... Bateria mimo za ma 10000 coś tam mah jeszcze mu trzyma tyle co w moim s9+, i wszytsko działa jak w dniu zakupu praktycznie... Jeszcze ostatnio dostał aktualizacje... Dopiero teraz zanika wsparcie dla nich... Która firma inna tak robi? Samsung daje aktualizacje FLAGOWCOM o dwie serię wtecz... Wiem bo od s4 użytkuje każdy Oczywiście też wala w kulki bo w X za ponad 4 tysie nie ma szybkiej ładowarki... Trzeba dokupić we własnym zakresie.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Chyba Bóg Cię opuścił...Jeżeli zamienię S9+ to tylko na Note10 A....i zapomniałem o najważniejszym. Jeżeli tylko zasięg w iPhonie nie był na maxa, każdy z kim rozmawiałem praktycznie mnie nie słyszał....Podobno tak jest ze wszystkimi jabłuszkami...Za kilka miesięcy będę stał właśnie przed dylematem wymiany S9+ i dokładnie taki sam plan mam, tylko Note 10 może być jego następcą [emoji482] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Jestem po przesiadce z P30 PRO na S10+.Nie jestem zadowolony.Zasięg, GPS, bateria i aparat na korzyść Huawei. Niby jeden i drugi 8GB RAMu a jednak nie to samo...O niefortunnej zmianie zadecydowało przyzwyczajenie po S8.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 A ja właśnie się bawię po konfiguracji p30 i powiem Ci ze mam inne odczucia... Nie zamienił bym s9 na huawei... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 I dodatkowo zasięg na nim 1-2 kreski gdzie po włożeniu karty do mojego tel 4(czylo max) Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Ale p30pro? Pierwsze odczucie po kontakcie z huawei było takie sobie ale to że względu na przyzwyczajenie do Samsunga. Teraz bym chętnie wrócił. Huawei ładuje się duzoooo szybciej i batria starcza 2x dłużej, samsung za to często "wyczuwa" nieoryginalna ładowarkę ( w samochodzie ) i ładuje 5 godzin (sic!!!).Korzystając z yanosika zdarza się że ostrzega o utracie gps, huawei nie miał takiego problemu.Zasięg w tych samych miejscach lepszy na korzyść huaweia. Aparat również lepszy od samsungowego, zdjęcia w nocy super... Redukcja niebieskiego światła też bdb w huawei. Jedyne co lepsze w samsung to narzędzie/aplikacja do wykonywania połączeń, bardziej intuicyjne ale to w głównej mierze kwestia przyzwyczajenia. Takie są moje spostrzeżenia po przesiadce Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez kotwitz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Wybrałem P30Pro z powodu aparatu foto, ale z jakimkolwiek zasięgiem, mam zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Od dzisiaj jeszcze lepsze zdjęcia wędkarskie powinny być [emoji6] dzisiaj stałem się posiadaczem Samsunga Note 10 plus do tego wziąłem słuchawki bezprzewodowe Samsung Buds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Macie jakieś sprawdzone źródło na IPhone 6/6s albo 7 w dobrej cenie w Polsce? Myślę o nowym nie Refurbished. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Tak z czystej ciekawości, dlaczego stary model?Przecież każda aktualizacja muli jabłko, a niektóre aplikacje nie działają bez aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Tak z czystej ciekawości, dlaczego stary model?Przecież każda aktualizacja muli jabłko, a niektóre aplikacje nie działają bez aktualizacji.Pewnie kasa Misiu, kasa . Przynajmniej u mnie tak jest, nie kupuję flagowców - modele za 800-1000 zł mi wystarczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Tak jak mówisz, mnie tam telefon do dzwonienia jest potrzebny. A za nowości płacić nie będę. Całe życie miałem NOKIA , a iPhone to tylko ciekawość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Pewnie kasa Misiu, kasa . Przynajmniej u mnie tak jest, nie kupuję flagowców - modele za 800-1000 zł mi wystarczają.Misiu mój drogi, ja korzystam bardzo dużo z telefonu. Maile, przelewy, programy doboru części, klasyczna wymiana informacji, oglądam też mecze niedostępne w żadnej telewizji itd. Także dla mnie ma znaczenie żeby to wszystko działało płynnie, nie wieszało, a słabsze modele nie dadzą tego komfortu... Do zwykłej wymiany informacji faktycznie nie potrzebny flagowiec, a ciekawość trzeba zaspokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Od dzisiaj jeszcze lepsze zdjęcia wędkarskie powinny być [emoji6] dzisiaj stałem się posiadaczem Samsunga Note 10 plus do tego wziąłem słuchawki bezprzewodowe Samsung Buds I jak wrażenia pierwsze.? Może s9 plus by należało wymienić... Tylko zastanawiam się na jaki model albo iphone albo note właśnie Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 No ja właśnie z S9+ przeszedłem na "notatnik". Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, brak ramek i niby te same co w esce 6.3 cala powoduje wrażenie, że telefon mniejszy się wydaje. Trzeba na początku przywyknąć, że przycisk zasilania jest z prawej strony pod przyciskami głośności. Pierwsze chwile szukałem też czytnika z tyłu telefonu by odblokować telefon. Przeskoku wielkiego technologicznie "z wierzchu" nie ma, ale ekran ostrzejszy niż w esce. Póki co wszystko "in plus". Dokupiłem sobie do niego jeszcze słuchawki bezprzewodowe Samsung Buds i naprawdę mega sprawa nie mając ciągnącego się kabla. Ale w razie czego w zestawie są słuchawki przewodowe od AKG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 ja korzystam bardzo dużo z telefonu. Maile, przelewy, programy doboru części, klasyczna wymiana informacji, oglądam też mecze niedostępne w żadnej telewizji itd. Także dla mnie ma znaczenie żeby to wszystko działało płynnie, nie wieszało, a słabsze modele nie dadzą tego komfortu... Do zwykłej wymiany informacji faktycznie nie potrzebny flagowiec, a ciekawość trzeba zaspokoić Ja również korzystam bardzo dużo i uwierz Kamil - w telefonie za 1000 zł nic się nie wiesza i działa płynnie. Pewnie najnowsze gierki by się wieszały ale na telefonie nie gram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) No ja właśnie z S9+ przeszedłem na "notatnik". Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, brak ramek i niby te same co w esce 6.3 cala powoduje wrażenie, że telefon mniejszy się wydaje. Trzeba na początku przywyknąć, że przycisk zasilania jest z prawej strony pod przyciskami głośności. Pierwsze chwile szukałem też czytnika z tyłu telefonu by odblokować telefon. Przeskoku wielkiego technologicznie "z wierzchu" nie ma, ale ekran ostrzejszy niż w esce. Póki co wszystko "in plus". Dokupiłem sobie do niego jeszcze słuchawki bezprzewodowe Samsung Buds i naprawdę mega sprawa nie mając ciągnącego się kabla. Ale w razie czego w zestawie są słuchawki przewodowe od AKG.A aparat?? Jest lepiej? Note 10 + ma 6,8 cala wyświetlacz Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Września 2019 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Jeszcze nie robiłem zdjęć, więc nie mogę się wypowiedzieć. Różnica pewnie będzie ale nie jakaś wielka. Z nowości to szerokokątny aparat, który zapewne nie raz będę nad wodą używał. Trzeba pamiętać, że Note bez + nie ma slotu na kartę pamięci, ale 256gb wbudowanej jak dla mnie to w zupełności wystarczające jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi