BOB1 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Szeroki obiektyw powinien robić również dobre zdjęcia makro, nawet jeśli jest oddzielna funkcja makro ... tak przynajmniej jest w Huawei P30Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Ja również korzystam bardzo dużo i uwierz Kamil - w telefonie za 1000 zł nic się nie wiesza i działa płynnie.Pewnie najnowsze gierki by się wieszały ale na telefonie nie gram.Nie wiem, nie gram wcale ale różnice w płynności w pracy widzę. Nie oszukamy Ram-u i procesora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Cubot Quest albo Cubot Quest Lite - ktoś, coś ma, wie, widział, macał, używał, wyrobił sobie jakieś zdanie?Zależy mi na telefonie w miarę wytrzymałym, raczej tanim, nie bojącym się upadku, nadepnięcia, kąpieli wodnej, błotnej, etc., a jednocześnie możliwie najlżejszym i kompaktowym. Żadnych ekstremów typu rzucanie o ścianę, ale przy moim trybie życia zwykłe telefony zazwyczaj kończą wskutek zalania/utopienia lub uszkodzenia mechanicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Pytanie mam odnośnie Huawei P30 Pro . Czy na tym telefonie działają aplikacje , usługi google ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Pytanie mam odnośnie Huawei P30 Pro . Czy na tym telefonie działają aplikacje , usługi google ?Nie miałem, ale na pewno tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Pytanie mam odnośnie Huawei P30 Pro . Czy na tym telefonie działają aplikacje , usługi google ? Jak mogą nie działać w takim sprzęcie?Ja mam ten telefon ale po za telefonieniem tylko bardzo dużo fotografuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Chodzi mi o to , ze Google rozwiazało umowę z Huawei jakis czas temu , bo tam afera była .... BOB masz wyszukiwarke Google , Google Maps , Foty i inne tam ? Chodzi to u Ciebie ? Pytam bo zdecydowanie muszę zmienić tel i wybrałem P30 pro ( wolałbym ) lub S10+ .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Kilka dni temu dostałem automatycznie aktualizację Google Maps, którą używam naprzemiennie z Janosikiem Foty też śmigają...Wielu aktualizacji przychodzących nie instaluję bo z nich nie korzystam.Jeśli fotografujesz i nie zawsze nosisz przy sobie "prawdziwy" aparat foto to zdecydowanie polecam P30Pro. Będziesz zaskoczony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Będzie chodzić, telefony te mają pełne wsparcie, inaczej może być z najnowszymi modelami.Miałem p30pro a teraz s10+, chętnie bym wrócił... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 No to zaczynam polowanie na P30 pro Dzięki za rozwianie moich wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Jakbyś upolował dobra cenę to podrzuć namiary na łowisko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Pytanie mam odnośnie Huawei P30 Pro . Czy na tym telefonie działają aplikacje , usługi google ? Z żadnymi hujajejami nie ma problemów. Wszystko działa i się aktualizuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Na razie tak, ale wygląda na to, że nowe modele Huawei w PL nie będą miały usług google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 No i jest u mnie Huawei P30 pro . Fotki to jakiś kosmos , telefon zresztą też , zapierdziela jak wściekły . Zastanawiam się czy aparat do rade sparować z pilotem i czy jest ,możliwość pstrykać z samowyzwalacza ale więcej niż jedno zdjęcie . Czy potrzeba jakieś dodatkowe przydatne aplikacje jeżeli chodzi o aparat w tym telefonie ? Miałem pisać do BOBA na priv ale może podzieli się tutaj swoją wiedzą i nie tylko ja skorzystam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Z prostym pilotem po bluetooth nie powinno być problemu. Ja do tej pory nie miałem w Samsungach obecnym Huawei mate 10 pro Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 W jakiej cenie udało się pro30 dorwać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 No i jest u mnie Huawei P30 pro . Fotki to jakiś kosmos , telefon zresztą też , zapierdziela jak wściekły . Zastanawiam się czy aparat do rade sparować z pilotem i czy jest ,możliwość pstrykać z samowyzwalacza ale więcej niż jedno zdjęcie . Czy potrzeba jakieś dodatkowe przydatne aplikacje jeżeli chodzi o aparat w tym telefonie ? Miałem pisać do BOBA na priv ale może podzieli się tutaj swoją wiedzą i nie tylko ja skorzystam Bardzo się cieszę, że się nie zawiodłeś Ja nie "inwestuję" w dodatkowe aplikacje do aparatu w telefonie. Jest tam wystarczających funkcji od cholery i ciut. Oczywiście samowyzwalacz i foto na komendy głosowe. Zajebiste zdjęcia seryjne (przytrzymanie przycisku głośności), wybór przysłony i punktu ostrzenia, świetny efekt zdjęć portretowych (fajny nie tylko do portretu). Foty macro , a nie wszyscy wiedzą, że świetne macro uzyskuje się na ustawieniu obiektywu szerokokątnego. Czasem się zastanawiam, czy zdjęcia nocne w zwykłym trybie nie są lepsze niż te w trybie nocnym? Manual z matrycą 40 milionów i oczywiście RAW w manualu! Potrzeba czegoś więcej? PS pozdrowienia z Warszawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Ja planuje zakupić gopro hero 8... Ma ktoś przykładowe zdjęcia do pokazania? Na dobrym są poziomie? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 W jakiej cenie udało się pro30 dorwać??Cena nie była u mnie priorytetem w tym wypadku. Normalnie w sklepie kupiłem. Na Gumtree w UK można za £450-£500 wyrwać nowy nie za bardzo wiadomego pochodzenia. Ja potrzebowałem tego sprzętu na już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 No i jest u mnie Huawei P30 pro . Fotki to jakiś kosmos , telefon zresztą też , zapierdziela jak wściekły . Zastanawiam się czy aparat do rade sparować z pilotem i czy jest ,możliwość pstrykać z samowyzwalacza ale więcej niż jedno zdjęcie . Czy potrzeba jakieś dodatkowe przydatne aplikacje jeżeli chodzi o aparat w tym telefonie ? Miałem pisać do BOBA na priv ale może podzieli się tutaj swoją wiedzą i nie tylko ja skorzystam Można a przynajmniej w p20 pro używam czasem pilota i wsztstko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Portretowe z P30pro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Co tam technika! Temat najważniejszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Trzeba przyznać, że aparat sam "chwyta moment".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 p30 pro aparat wymiata , wideo gorszej jakości . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 W jakiej cenie udało się pro30 dorwać??coś trochę ponad 3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi