popper Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Architektura, litografia ufff. Wiem jedno. Samojebkę cyknąłem bez lampy, w dużo lepszej jakości, niż obecnie używanym szajsungiem A5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 A co powiecie o realme 7 pro Patrząc po parametrach wydaje się ok I cena nie zabijaJa poszedłem w xiaomi i nie narzekam.Miałemi redmi 4, teraz wymieniłem na 9T pro ( wygląda podobnie jak ten One Plus 7T Pro).Ma 128 Gb pamięci , 6Gb operacyjnej przyzwoity procek i aparat.Zasuwa jak szalony, nic lepszego nie potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Poco f2 , taniej Poco x , warte rozparrzenia Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Niby tak tylko to wszystko to są już duże klocki po 6.6 cala Ciezko jest cos znalezc poniżej 6 z dobrymi parametrami i w tym przedziale cenowymJeśli nie zależy Ci na super hiper wydajnym telefonie, tylko takim co sobie spokojnie radzi w codziennym użytkowaniu, robi przyzwoite zdjęcia w dzień (gorzej w nocy)ma dobry wyświetlacz i mieści się spokojnie w kieszeni(145,7mm dł.) a przy tym nie jest nie wiadomo jak drogi to polecam Galaxy A40!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Jeśli nie zależy Ci na super hiper wydajnym telefonie, tylko takim co sobie spokojnie radzi w codziennym użytkowaniu, robi przyzwoite zdjęcia w dzień (gorzej w nocy)ma dobry wyświetlacz i mieści się spokojnie w kieszeni(145,7mm dł.) a przy tym nie jest nie wiadomo jak drogi to polecam Galaxy A40!!!Potwierdzam, mam A40 służbowy.Daje radę na średnim poziomie. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Potwierdzam, mam A40 służbowy.Daje radę na średnim poziomie. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaSłużbowy mam A 50, prywatnie mi 9t, oba użytkuje od ponad roku i na rynku kosztowały mniej więcej tyle samo. Nigdy prywatnie nie kupiłbym tego samsunga. Mniej ramu, przy tej samej baterii trzyma zdecydowanie krócej i na koniec nakładka od Samsunga płynnie chodzi tylko na topowych modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Dzięki za sugestie Zabawka kupiona Miał być mały A jest duży Budżet trochę naciagniety Ale ogólnie jestem zadowolony Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Dzięki za sugestie Zabawka kupiona Miał być mały A jest duży Budżet trochę naciagniety Ale ogólnie jestem zadowolony PozdrJeżeli A 70 to wolałeś Xiaomi redmi 9 T Pro- mniejszy od szjsunga, lepsze foty robi i ma szeroki kąt w aparacie. Ja długo szukałem by mieć alternatywę na ryby i motocykl. Po wielu rankingach padło na 9-kę, myślałem jeszcze o 10-ce w którym był niby lepszy aparat ale procek był gorszy i to zdecydowało na tego co mam obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Jeżeli A 70 to wolałeś Xiaomi redmi 9 T Pro- mniejszy od szjsunga, lepsze foty robi i ma szeroki kąt w aparacie. Ja długo szukałem by mieć alternatywę na ryby i motocykl. Po wielu rankingach padło na 9-kę, myślałem jeszcze o 10-ce w którym był niby lepszy aparat ale procek był gorszy i to zdecydowało na tego co mam obecnie.Myślę ,że ten który kupiłem jest wystarczający i na 2-3 lata wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Myślę ,że ten który kupiłem jest wystarczający i na 2-3 lata wystarczy No pochwal się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 No pochwal się .Oj tam Co się będę chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Ej, no weź nie daj się prosić Edytowane 18 Grudnia 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Ej, no weź nie daj się prosić No dobra namówiłeś mnie Nokia 3310 kupiłem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 No i to jest sprzęt, który rozumiem i w pełni potrafię wykorzystać!!! Brawo TY 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) No dobra namówiłeś mnie Nokia 3310 kupiłem. Cześć, sam się udzielałem w tych poradach. Raczej spodziewałem się czegoś w stylu Dziękuję koledzy wybrałem to czy tamto, a tak to jakby ktoś mi w gębę naplułTomek Edytowane 18 Grudnia 2020 przez kostom63 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć, sam się udzielałem w tych poradach. Raczej spodziewałem się czegoś w stylu Dziękuję koledzy wybrałem to czy tamto, a tak to jakby ktoś mi w gębę naplułTomekPrzepraszam ...Jeżeli to tak odebrałeś Po śmiać się można ale widzę że nie każdy ma trochę dystansu do siebie Jeżeli jesteś taki ciekawy to proszę specjalnie dla Ciebie żebyś nie czuł się oszukany.Otoz kupiłem samsunga galaxy s 20+ 5G.Tylko żeby zaraz nie było pytań typu po Co szukałeś tel za 1.5 tys. Pozdrawiam Grzeiek Edytowane 19 Grudnia 2020 przez Siwy gołąb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 dobry wybór... ja sobie wziąłem ostatnio S20FE 5Gfajny aparat, będzie w sam raz do robienia zdjęć wędkarskich i rybnych tylko... gdzie te ryby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 dobry wybór... ja sobie wziąłem ostatnio S20FE 5Gfajny aparat, będzie w sam raz do robienia zdjęć wędkarskich i rybnych tylko... gdzie te ryby? W galerii zdjęć z poprzednich lat ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Dobry dzień Pacjent Xiaomi Note 4 - 3 ładowarki, dwie ładują, obie do 23% max baterii.Co się mogło stać? szukać nowy aparat?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Moze być problem z bateria lub softem telefonu ... być może wystarczy przywrócić ustawienia fabryczne ...jeżeli to nie pomoże to wymiana baterii zostaje.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Remi Note 4 - baterii sam nie wymienię. Ogólnie telefon w orange mi się należy i jak mam przywracać swoje ustawienia to wolę już w nowym telefonie. Idzie to jakoś wszystko sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Remi Note 4 - baterii sam nie wymienię. Ogólnie telefon w orange mi się należy i jak mam przywracać swoje ustawienia to wolę już w nowym telefonie. Idzie to jakoś wszystko sprawdzić?Z tego co wiem do baterii się łatwo dostać bardzo ... trzeba tylko kupic nowa na podmianę...a sprawdzałeś inny kabel do ładowania? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Z tego co wiem do baterii się łatwo dostać bardzo ... trzeba tylko kupic nowa na podmianę...a sprawdzałeś inny kabel do ładowania? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaNa razie sprawdziłem ładowarkę co zawsze używałem plus dwie starsze zintegrowane z wtyczką. Na wszystkich to samo. Wiesz przyzwyczaiłem się do klapki od baterii. Mówisz, że nie mając dwóch lewych rąk wymienię sobie sam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 ...Mówisz, że nie mając dwóch lewych rąk wymienię sobie sam ? telefonu nie znam, ale czy nie jest aby jak wiele innych sklejany (na gorąco)?w domu raczej trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Przymierzam sie do zakupu Cat S52, ma któryś z kolegow ten tel.,moze cos o nim napisac ,najbardziej minusy mnie interesuja ,ale chętnie dowiem sie tez od użytkownika o jego zaletach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi