gooral Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Jak mam slaby albo zanikajacy zasieg baterie mi padaja b szybko.Dodatkowo jak masz galaxy s to ponoc cos spierdzielili w nowym sofcie i baterie padaja szybko. Sam mam s23+ i bateria (uzywam w trybie ochrony baterii on nowosci i laduje w 99% bezprzewodowo wiec raczej lagodnie dla niej) spada mi z 75 do 5 % w jakies 13h przy okolo 2-4h telefonow i 1-3 "bawienia sie". Wydaje mi sie, ze pol roku temu bylo sporo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Nie instalowałem żadnych nowych aplikacji. Nie korzystam z ogólnodostępnych sieci wi-fi. Użytkuję telefon podczas urlopu rzadziej niż dotychczas. Nie mam pojęcia o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Polecam Oneplus 12. Wersję 12/256 gb kupisz aktualnie za ok 2700 w chinach na tradingshenzen. Sam zamówiłem. Aparat mega, szybki jak rakieta. Aktualny flagowiec oneplus porównywalny w testach z s24 ultra. Dostawa bez żadanego vatu ani cła. Rom europejski, wszystko śmiga google pay itd. Jedynie co to ładowarka z przejściówką i brak e-sim. Wziąłem za 2300 z faktura Vat Oneplus 12R 16/256. W testach Antutu wychodzi niewiele gorzej niż z S24 Ultra a mimo ekranu 6,7 jest dużo poręczniejszy od S23/24 ultra czy tez Pixel 8 Pro. Z minusów brak e-sim i IP68. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Tylko co te testy pokazują moc obliczeniowa ? Grafika ? Jak się to ma do wykorzystywania telefonu na codzień ? Najważniejsze to : stabilny system , długie wsparcie systemowe , dobra bateria , ekran i aparat . A te wyniki to cóż .. jak je wykorzystujesz na codzień ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Tylko co te testy pokazują moc obliczeniowa ? Grafika ? Jak się to ma do wykorzystywania telefonu na codzień ? Najważniejsze to : stabilny system , długie wsparcie systemowe , dobra bateria , ekran i aparat . A te wyniki to cóż .. jak je wykorzystujesz na codzień ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWszystkiego po trochu. Popularne Antutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Panowie czas na zmianę smartfona, do tej pory miałem huawei p30 pro, niestety po 5 latach bateria i stan wizualny zmusza mnie do zmiany. Czy polecicie coś o zbliżonym rozmiarze w kwocie do 3000? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Pixel 8 pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Panowie czas na zmianę smartfona, do tej pory miałem huawei p30 pro, niestety po 5 latach bateria i stan wizualny zmusza mnie do zmiany. Czy polecicie coś o zbliżonym rozmiarze w kwocie do 3000? OnePlus 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Do 3000 to nawet nowego Oneplus 12 nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 No właśnie. Ktoś używa Oneplus 12 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Ja używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 I jak oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 (edytowane) Nie jestem fachowcem od smartfonów więc mogę tylko napisać że jak dla mnie, zwykłego użytkownika to jest aż za dobry. Edytowane 12 Grudnia 2024 przez Intro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 To fajnie. Czekam na odbiór swojego bo mój P30Pro po sześciu latach jest już mocno zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Jestem pewny że będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 A jak z nakładka Androida w tym oneplus 12, jest może podobna do Samsunga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 To fajnie. Czekam na odbiór swojego bo mój P30Pro po sześciu latach jest już mocno zmęczony A czemu nie honor magic 6 np? Ja pójdę w tym kierunku gdy już dojadę mojego p30pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Nakładka nowa Oxygenos 15 wyszła nowa dwa tygodnie temu. Nie znam Samsunga więc nie mam porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 A czemu nie honor magic 6 np? Ja pójdę w tym kierunku gdy już dojadę mojego p30proNie wiem. Nie brałem od uwagę. Może cena? Może zasugerowałem się ocenami, że to najlepszy telefon w 2024? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Nie wiem. Nie brałem od uwagę. Może cena? Może zasugerowałem się ocenami, że to najlepszy telefon w 2024? Ok. Rozumiem.Honor to taki naturalny następca dla użytkowników ostatniego huaweia z andkiem, ale oczywiście nie jest pozbawiony wad. Niebawem sam się przekonam Tymczasem Mój weteran wraca z serwisu po drugiej naprawie głośnika multimedialnego. Ale do póki bateria (druga) nieźle trzyma to mi się nie pali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 W moim P30 był wymieniany po gwarancji moduł z obiektywami. Niestety zdjęcia sporo straciły na jakości, a to mnie bardzo wkurzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowi Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Panowie czas na zmianę smartfona, do tej pory miałem huawei p30 pro, niestety po 5 latach bateria i stan wizualny zmusza mnie do zmiany. Czy polecicie coś o zbliżonym rozmiarze w kwocie do 3000? bież samsunga s24 ultra , ładne fotki robi , kupiłem corce ostatnio cena troszke wieksza 3500 ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 (edytowane) Zastanawiam się na s24+, za 3500 to praktycznie już nic nie ma więc budżet muszę zwiększyć. S24 Ultra kosztuje teraz ponad 4 tyś. Zastanawiam się też na tym oneplus, tylko boję się tej nakładki androida, córka ma jakiegoś chińczyki, niby Android, ale po chwili używania tego telefonu to najchętniej bym go rozpiera.... Edytowane 12 Grudnia 2024 przez dragonexp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zastanawiam się na s24+, za 3500 to praktycznie już nic nie ma więc budżet muszę zwiększyć. S24 Ultra kosztuje teraz ponad 4 tyś. Zastanawiam się też na tym oneplus, tylko boję się tej nakładki androida, córka ma jakiegoś chińczyki, niby Android, ale po chwili używania tego telefonu to najchętniej bym go rozpiera.... Jak chcesz to przyjedź na Śląsk to udostępnię Ci mojego Oneplus 12. Pobawisz się i zdecydujesz czy Ci odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 (edytowane) Przy wyborze telefonu każdy z Was nie powinien dawać się reklamom, a potrzebami własnymi. Jeżeli w 90% używasz telefonu do przeglądania neta, yt, itp a pozostałe 10% do fotografii itp. To odpowiedz sobie na pytanie: masz 2 telefony, oba załóżmy 6,5" jeden z półki średniej ale ze świetnym aparatem za ok.1500zł, drugi za 4000zł już z mega środkiem, z którego nie skorzystasz. Oba mają ekrany podobnej jakości to kupujesz sprzęt dla kogo? Jeżeli jesteś jednak graczem to już sytuacja inaczej wygląda. Osobiście używam telefonów samsunga, nie ma to wielkiego znaczenia, klasy note oraz S, ale kilkuletnich. Note 9, S20fe, S10 a nawet czasem na wyjazdach S8 jako nawigacja i router. Żadnego z nich nie wykorzystuję obciążeniowo w 50% nawet, chociaż czasem w samolocie w coś zagram. Wszystkie robią akceptowalne zdjęcia, a ponieważ nie robię z nich wydruków wielkoformatowych i nie śledzę żony po nocach spokojnie spełniają moje potrzeby. Edytowane 12 Grudnia 2024 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi