Skocz do zawartości

Wybór smartfona :-) A jakże!

Wojtek B.

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze... A jak podłączyć myszkę pod telefon? Wtedy obsługa jest możliwa... Ale jak wyświetlacz całkiem wylany to będzie ciężko... Co trzeba kliknąć? Pewnie wybrać jak ma być połączony (pamięć masowa, przesyłanie danych etc) a jak zalogujesz się na nowym telefonie i przywrócisz dane Google nie będzie kontaktów etc? Lub na konto samsung się zaloguj tam też powinna być kopia (przynajmniej ja tak mam)

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Tomasz eS

Rozmiar S7 Edge jest jeszcze do przyjęcia ale już S8+ i S9+ to już tragedia.Dużo jestem za kółkiem i obsługa jedną ręką takiego kloca to problem.

Przez 2 lata z S7 nie mogę nic mu zarzucić i liczę się z tym że nowsze modele przez zakrzywiony wyświetlacz mogą nie wytrzymac nawet jednej mocniejszej gleby co na S7 nie robiło wrażenia.

Jestem z Samsungiem od modelu S3 później był S5 i teraz S7 jakoś się przyzwyczaiłem do nich i mocno mi chodzi po głowie nowy model bo nie widzę dla siebie żadnej alternatywy.

Rozmiar S7 Edge jest jeszcze do przyjęcia ale już S8+ i S9+ to już tragedia.Dużo jestem za kółkiem i obsługa jedną ręką takiego kloca to problem.

Przez 2 lata z S7 nie mogę nic mu zarzucić i liczę się z tym że nowsze modele przez zakrzywiony wyświetlacz mogą nie wytrzymac nawet jednej mocniejszej gleby co na S7 nie robiło wrażenia.

Jestem z Samsungiem od modelu S3 później był S5 i teraz S7 jakoś się przyzwyczaiłem do nich i mocno mi chodzi po głowie nowy model bo nie widzę dla siebie żadnej alternatywy.

Ja tez jestem z samsungiem od serii 3 potem byly krotkie przygody z s4 s5 nastepnie s6edge + ,S 7 edge ,s8 i teraz s9+. W moim rankingu najlepsze byly s3,s6 edge + i s9+. Takze nie polecam przesiadki z s7 na s8. Szkoda kasy i nerwów.

Jako alternatywe podaje Ci Huawei p20. Pozdro

Niedawno stałem przed podobnym dylematem, od dawna byłem wierny samsungom serii S. Ale poświęciłem bardzo wiele czasu na wybór następcy mojego S5. Ostatecznie wybrałem huawei mate 10 pro i po dwóch miesiącach użytkowania jestem baaardzo zadowolony.

Na tak zadane pytanie nie da się udzielić jednoznacznej odpowiedzi :) Musisz napisać czego oczekujesz od smartfona, jakie masz preferencje użytkowe ? Wytrzymała bateria, aparat, szybkość działania systemu ? Nie można mieć wszystkiego, a i nie wszystko jest potrzebne. Niektórym wystarczy stara nokia bo i tak tylko dzwonią i o wyższości iphona ich nie przekonasz...

Jak masz możliwość to szukaj iphone7 miałem mnóstwo tel dopiero ten jest naprawdę szybki nie tnie pojemny super aparaty i filmy masa apek jest metalowy i ma super rozwiązanie z dodatkowa bateria od apla wbudowana w dodatkowa obudowę.trzyma wiele więcej niż konkurencja. Dla mnie idealne rozwiązanie.

• Like 2

Dokładnie . Są zwolennicy i przeciwnicy . Średnio samsungi czy tez inne telefony z Androidem wytrzymywały w moich rękach pół roku- mówię o flagowych modelach poszczególnych Marek . A to się wieszał a to mikrofon wysiadł a to przestał znajdować zasięg . Dopiero po zakupie iphone 7 mogę powiedzieć że jestem zadowolony . Nigdy mi się nie zawiesił (wersja 128 GB )a przechowuje ogromne ilości dokumentów , skanów i plików potrzebnych w mojej pracy .

Aparat jest bardziej niż Ok . Bateria trzyma w zadowalającym wymiarze .

Mogę z czystym sumieniem polecic !

Tapatalkniete z iPhone 7

• Like 1

Dopiero po zakupie iphone 7 mogę powiedzieć że jestem zadowolony . Nigdy mi się nie zawiesił (wersja 128 GB )a przechowuje ogromne ilości dokumentów , skanów i plików potrzebnych w mojej pracy .

Mam od roku i też ani razu mi się nawet lekko nie przywiesił. Super maszynka :) Myślę, że nie warto dopłacać kilka stówek do 8, dużej różnicy nie ma.

S8 napewno nie warto. Czy s9 warto? Nie wiem. Obecnie testuje s9+ i jest bardzo fajny. Jezeli rozmiar nie przeszkadza bralbym s9 z plusem. Jezeli mialbym brać cos w normalnym rozmiarze wybralbym huawei p20 ;)

Dlaczego S8 nie warto?

A te wszystkie chwalone powyzej ajfony to nie maja minijacka ????

Edytowane przez coloumb