Skocz do zawartości

Wybór smartfona :-) A jakże!

Wojtek B.

Rekomendowane odpowiedzi

A co powiecie o realme 7 pro

Patrząc po parametrach wydaje się ok

I cena nie zabija

Ja poszedłem w xiaomi i nie narzekam.

Miałemi redmi 4, teraz wymieniłem na 9T pro ( wygląda podobnie jak ten One Plus 7T Pro).

Ma 128 Gb pamięci , 6Gb operacyjnej przyzwoity procek i aparat.

Zasuwa jak szalony, nic lepszego nie potrzebuję.

Niby tak tylko to wszystko to są już duże klocki po 6.6 cala

Ciezko jest cos znalezc poniżej 6 z dobrymi parametrami i w tym przedziale cenowym

Jeśli nie zależy Ci na super hiper wydajnym telefonie, tylko takim co sobie spokojnie radzi w codziennym użytkowaniu, robi przyzwoite zdjęcia w dzień (gorzej w nocy)

ma dobry wyświetlacz i mieści się spokojnie w kieszeni(145,7mm dł.) a przy tym nie jest nie wiadomo jak drogi to polecam Galaxy A40!!!

• Like 1

Jeśli nie zależy Ci na super hiper wydajnym telefonie, tylko takim co sobie spokojnie radzi w codziennym użytkowaniu, robi przyzwoite zdjęcia w dzień (gorzej w nocy)

ma dobry wyświetlacz i mieści się spokojnie w kieszeni(145,7mm dł.) a przy tym nie jest nie wiadomo jak drogi to polecam Galaxy A40!!!

Potwierdzam, mam A40 służbowy.Daje radę na średnim poziomie.

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Potwierdzam, mam A40 służbowy.Daje radę na średnim poziomie.

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

Służbowy mam A 50, prywatnie mi 9t, oba użytkuje od ponad roku i na rynku kosztowały mniej więcej tyle samo. Nigdy prywatnie nie kupiłbym tego samsunga. Mniej ramu, przy tej samej baterii trzyma zdecydowanie krócej i na koniec nakładka od Samsunga płynnie chodzi tylko na topowych modelach

• 2 tygodnie później...

Dzięki za sugestie

Zabawka kupiona

Miał być mały A jest duży :)

Budżet trochę naciagniety ;)

Ale ogólnie jestem zadowolony

Pozdr

Jeżeli A 70 to wolałeś Xiaomi redmi 9 T Pro- mniejszy od szjsunga, lepsze foty robi i ma szeroki kąt w aparacie. Ja długo szukałem by mieć alternatywę na ryby i motocykl. Po wielu rankingach padło na 9-kę, myślałem jeszcze o 10-ce w którym był niby lepszy aparat ale procek był gorszy i to zdecydowało na tego co mam obecnie.

Jeżeli A 70 to wolałeś Xiaomi redmi 9 T Pro- mniejszy od szjsunga, lepsze foty robi i ma szeroki kąt w aparacie. Ja długo szukałem by mieć alternatywę na ryby i motocykl. Po wielu rankingach padło na 9-kę, myślałem jeszcze o 10-ce w którym był niby lepszy aparat ale procek był gorszy i to zdecydowało na tego co mam obecnie.

Myślę ,że ten który kupiłem jest wystarczający i na 2-3 lata wystarczy

;)

Cześć, sam się udzielałem w tych poradach. Raczej spodziewałem się czegoś w stylu Dziękuję koledzy wybrałem to czy tamto, a tak to jakby ktoś mi w gębę napluł

Tomek

Przepraszam ...

Jeżeli to tak odebrałeś

Po śmiać się można ale widzę że nie każdy ma trochę dystansu do siebie

Jeżeli jesteś taki ciekawy to proszę specjalnie dla Ciebie żebyś nie czuł się oszukany.Otoz kupiłem samsunga galaxy s 20+ 5G.

Tylko żeby zaraz nie było pytań typu po Co szukałeś tel za 1.5 tys.

Pozdrawiam Grzeiek

Edytowane przez Siwy gołąb
  • Like 3

Remi Note 4 - baterii sam nie wymienię. Ogólnie telefon w orange mi się należy i jak mam przywracać swoje ustawienia to wolę już w nowym telefonie. Idzie to jakoś wszystko sprawdzić?

Z tego co wiem do baterii się łatwo dostać bardzo ... trzeba tylko kupic nowa na podmianę...a sprawdzałeś inny kabel do ładowania?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Z tego co wiem do baterii się łatwo dostać bardzo ... trzeba tylko kupic nowa na podmianę...a sprawdzałeś inny kabel do ładowania?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Na razie sprawdziłem ładowarkę co zawsze używałem plus dwie starsze zintegrowane z wtyczką. Na wszystkich to samo.

Wiesz przyzwyczaiłem się do klapki od baterii. Mówisz, że nie mając dwóch lewych rąk wymienię sobie sam ?:)