Paanda Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Witam czy do w/w echo można gdzieś zdobyć dodatkowe akcesoria GPS itd.i czy sprawdzają się i można z nich korzystać.pozdrawiam Wysłane z mojego moto e(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paanda Opublikowano 31 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Jeszcze jedno pytanko czy jest możliwość podłączenia innego przetwornika z funkcją GPS i prędkości Wysłane z mojego moto e(7) power przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 GPS i prędkość masz w jednostce, a nie w przetworniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prime Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) Podepne się pod wątek ,kupiłem w lombardzie echo helix 5di i dokładnie nie wiem.jaki to model panowie z lombardu tez jieveiefzielinczy to G2 czy g3 czy po numerze seryjnym można to gdziesz sprawdzić ,druga sprawa ma może ktoś instrukcje obsługi ew wie gdzie ja zdobyć Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paanda
Witam czy do w/w echo można gdzieś zdobyć dodatkowe akcesoria GPS itd.i czy sprawdzają się i można z nich korzystać.pozdrawiam
Wysłane z mojego moto e(7) power przy użyciu Tapatalka
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi