Porter Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Sebek zabierzesz mnie kiedyś,please? Pozdro Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Trzeba się zapisać w kolejkę. Komitet kolejkowy już założony. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Trzeba się zapisać w kolejkę. Komitet kolejkowy już założony. pozdrawiamRemek A po wiela bilety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Pychówkę zwodowaliśmy w Modlinie, na przystani Silurus.Naszym zadaniem było przepłynięcie 43 km w górę rzeki, do naszego portu w Warszawie. Niestety zapowiedziana pogoda sprawdziła się i nie sprzyjała naszej przeprawie. Pomimo pełnego słońca było zimno i bardzo wietrznie. Ale daliśmy radę. Łajba stoi zaparkowana w porcie docelowym Uwielbiam takie wyprawy. W lipcu 2004 mój Śmigant odprowadzał nową łódź do portu docelowego (identycznego z twoim portem docelowym). Tylko że przystań Smiganta znajduje się jakieś 18 km w dół rzeki.. Trochę humorystycznie wyprawa (ze zdjęciami) opisana jest tu: Hobbit, czyli Śmigant tam i z powrotem.Śmigła w tej chwili parkuje w garażu w Józefowie, ale gdzieś w połowie maja pojawi się na warszawskiej Wisle.. Mus bedzie się umówić.. Może i ja dopłynę. Swoim okrętem (aktualna fotka): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Agrabi, fajowa pychówa! Już widzę pierwszy zlot warszawskich pychówek koło Mostu Grańskiego . Rognis, zapytam jeszcze raz - jak nazwaliście swoją krypę? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Rognis, zapytam jeszcze raz - jak nazwaliście swoją krypę? PozdrawiamRemek Może jeszcze chrztu nie było. Może butelka szampana i ognicho przed nami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jeśli jeszcze chrztu nie było, to ja już mam nawet spontanicznie propozycje - za nazwiskiem braci Kalkowskich: 1. KALKO-MANIA 2. KALKO-STATEK - a Krzysiu Krawczyk zaśpiewa na chrzcie: Kaaalkooostaaatkiem w piękny reeeejs... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Dobre to pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Bardzo ładna ta udka,mi się też podoba .Cadilac,fajnie to ują Guzu. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Pychówka jest przepiękna i już ją kocham! @TomCast, rzeczywiście to jest była krypa Szymańskiego. Ale czy ona jest stara? Raczej wątpię. Ma dopiero 3 sezon @Cezorator, Drewniane łodzie mają duszę - nie to co te bezduszne z laminatów i aluminiowe. Taka łódź to symbol więzi z wodą... W 100% zgadzam się z tobą! Dlatego nawet nie zastanawialiśmy się nad kupnem laminowanej... Drewniana pychówka to najprawdziwsza wiślana łódź. @Remek, @Argrabi, @Marcinesz, chrzest łodzi odbył się we wtorek. Była nawet woda święcona i chrzciliśmy ją wspólnie ze starym wiślakiem, który wypowiedział starodawną regułkę chrztu wiślanych łodzi. Rewelacja! Pychówka ma oczywiście swoją nazwę: Piki i Pikuś - pierwsza pychówka jerkbait.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Piki i Pikuś - pierwsza pychówka jerkbait.pl. Piękna nazwa.. Taka prosta i szybko w ucho i pamięć wpadająca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Kiedyś w takich łodziach nie uzywano silników, tylko odpuchano sie jednym długim wiosłem, stąd nazwa Tak to mniej więcej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Jeśli jeszcze chrztu nie było, to ja już mam nawet spontanicznie propozycje - za nazwiskiem braci Kalkowskich: 1. KALKO-MANIA 2. KALKO-STATEK - a Krzysiu Krawczyk zaśpiewa na chrzcie: Kaaalkooostaaatkiem w piękny reeeejs... ...statkiem na kalke piękny rejs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 DPychówka ma oczywiście swoją nazwę: Piki i Pikuś - pierwsza pychówka jerkbait.pl. Wymiękam, ale piękna nazwa Gratulacje! W sumie to znaczy, że będą jeszcze następne pychówki PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi