Skocz do zawartości
  • 0

Wędkarski kajak

lukomat

Pytanie

Witam

Czy ktos z was mial przyjemnosc (badz tez nie) wedkowac z kajaka? Dzisiaj kolega podniosl ten temat. Przejzalem szybko oferty ne ebay'u no i ceny sa calkim rozsadne, bez problemu mozna zapakowac na dach samochodu i zwodowac w kazdym miejscu. Nawet silniczek maly mozna doczepic. Tylko ta jednoskta wydaje mi sie byc malo sabilna i jeszcze mniej wygodna. Czekam na wasze zdanie.

Pozdrawiam

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Za to ja dzisiaj zabrałem żonę na pierwsze pływanie.

Radziła sobie bardzio dobrze , aż za

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Naucz ryby łowić jeszcze :-) I zazdrość będzie sie uszami wylewała.

Wędkująca Małżonka - marzenie wielu [emoji106]

Pozdrawiam

Daniel

• 0

Naucz ryby łowić jeszcze :-) I zazdrość będzie sie uszami wylewała.

Wędkująca Małżonka - marzenie wielu [emoji106]

Pozdrawiam

Daniel

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

No raczej nie moje.

Wyobrażasz sobie sytuację jak by połowiła lepiej niż ty .

Chyba sprzedał bym wędki i zaczął szydełkować i pić.????

• Like 1

• 0

Ryby się boi , ale na Wislę wypłynęła.[emoji123]1084956a8e4cc0d075f77c516762e231.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Arek, fajne te twoje kanarki, kto powiedział że kajak wędkarski musi być w kamuflażu.

Zdjęcie na tle stadionu bezcenne.

Raz zabrałem rodzinkę na przejażdżkę do centrum Szczecina, to więcej już nie dają się namówić.

Street kayaking jest świetny. Robisz za atrakcję turystyczną, więcej fotek robią ludziska tobie niż okolicy.

• Like 3

• 0

Jak dostanę regulator silnika z Ali to przeniosę go do tyłu

W otwór do steru idealnie przypasowała część od oryginalnego mocowania silnika, średnica ta samą, przyciąłem tylko trzpień. Mały problem mam z tym że obraca się i silnik w mocowaniu i cały uchwyt z silnikiem w otworze po sterze. Jakoś to muszę rozwiązać, a nie chcę zbytnio komplikować tego uchwytu. Może macie pomysł na to.

post-65110-0-48095400-1522010311_thumb.png

post-65110-0-08032600-1522010557_thumb.png

post-65110-0-18692500-1522011116_thumb.png

Edytowane przez mmedenski
  • Like 1

• 0

@Psulek  Będzie nas coraz więcej, super! Taki był cel targania 3 kajaków na piętro po schodach :P

Kolego @mmedenski czy Ty napisałeś ze big fish 120 waży 18kg :o Jak tak to kawał chłopa z Ciebie `

Z siedzeniem waga 120tki to dokładnie 46kg :D co nie zmienia faktu że to bardzo fajny kajak i wyglada super i pływa też

naprawdę ok!

Edytowane przez Tu nie ma ryb.
  • Like 1

• 0

@Psulek Będzie nas coraz więcej, super! Taki był cel targania 3 kajaków na piętro po schodach :P

Kolego @mmedenski czy Ty napisałeś ze big fish 120 waży 18kg :o Jak tak to kawał chłopa z Ciebie `

Z siedzeniem waga 120tki to dokładnie 46kg :D co nie zmienia faktu że to bardzo fajny kajak i wyglada super i pływa też

naprawdę ok!

Nie, nie, napisałem że mój poprzedni kajak ważył 18 kg????

• 0

Już 80 lat temu kombinowali do czego ma służyć kajak????

O wędkarskich z tamtego okresu nie słyszałem

http://www.retronauta.pl/podwodny-elektryczny-kajak

Ale napęd miał spoko. Tak więc widać że my w rozwoju kanałów dopiero raczkujemy????

napęd: silnik elektryczny 5 KM napędzany z 4 akumulatorów ołowianych 6V o pojemności 89 Ah

Ale dziś nas robią producenci silników i akumulatorów, z takim aku 6v 89ah, to dziś tylko pod echosondę można podłączyć a nie pod silnik????

Może jakiś wspólny projekcik takiego u-kajaka, hehe

Edytowane przez mmedenski
  • Like 1