Czy ktos z was mial przyjemnosc (badz tez nie) wedkowac z kajaka? Dzisiaj kolega podniosl ten temat. Przejzalem szybko oferty ne ebay'u no i ceny sa calkim rozsadne, bez problemu mozna zapakowac na dach samochodu i zwodowac w kazdym miejscu. Nawet silniczek maly mozna doczepic. Tylko ta jednoskta wydaje mi sie byc malo sabilna i jeszcze mniej wygodna. Czekam na wasze zdanie.
Pytanie
lukomat
Witam
Czy ktos z was mial przyjemnosc (badz tez nie) wedkowac z kajaka? Dzisiaj kolega podniosl ten temat. Przejzalem szybko oferty ne ebay'u no i ceny sa calkim rozsadne, bez problemu mozna zapakowac na dach samochodu i zwodowac w kazdym miejscu. Nawet silniczek maly mozna doczepic. Tylko ta jednoskta wydaje mi sie byc malo sabilna i jeszcze mniej wygodna. Czekam na wasze zdanie.
Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
502
136
123
114
Popularne dni
13 Mar
64
15 Mar
43
21 Mar
42
1 Maj
37
Top użytkownicy dla tego pytania
brig 502 odpowiedzi
mmedenski 136 odpowiedzi
antilag 123 odpowiedzi
GoloGolo 114 odpowiedzi
Popularne dni
13 Mar 2018
64 odpowiedzi
15 Mar 2018
43 odpowiedzi
21 Mar 2018
42 odpowiedzi
1 Maj 2019
37 odpowiedzi
Popularne posty
Wojtasz
Kajakowe 1,5 m
wobler129
Ja dziś odebrałem swój dzięki @Kayak Fishing Poland za pomoc
Hurrican
Rozpoczął się trochę "martwy"okres na kajakowanie. Napiszcie jak przechowujecie swoje pływadła. Ja ostatnio wpadłem na pomysł podwieszenia kajaka pod sufitem w garażu tuż nad parkującym tam samochodem
Opublikowane grafiki
2505 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi