Skocz do zawartości
  • 0

Wędkarski kajak

lukomat

Pytanie

Witam

Czy ktos z was mial przyjemnosc (badz tez nie) wedkowac z kajaka? Dzisiaj kolega podniosl ten temat. Przejzalem szybko oferty ne ebay'u no i ceny sa calkim rozsadne, bez problemu mozna zapakowac na dach samochodu i zwodowac w kazdym miejscu. Nawet silniczek maly mozna doczepic. Tylko ta jednoskta wydaje mi sie byc malo sabilna i jeszcze mniej wygodna. Czekam na wasze zdanie.

Pozdrawiam

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mam tego E-ridera, na standardowych ławkach raczej długo nie wytrzymasz, po dwóch godzinach myślałem że wyskoczę za burtę, zaadaptowałem siedzenie jak na zdjęciu i dopiero teraz jest komfort. 

post-65275-0-22521600-1748160693_thumb.jpg

Stanie w tym kajako-pontonie jest bardzo niepewne, ale może da się to jakoś opanować, latem w gaciach będę próbował. Ogólnie duży plus za mobilność, łatwość użytkowania, przechowywania i montażu. Przewożę zarówno w bagażniku jak i na dachu, tu na Hondzie CR-V

post-65275-0-76405700-1748160856_thumb.jpgpost-65275-0-22399300-1748160875_thumb.jpg

• Like 1

• 0

Mam tego E-ridera, na standardowych ławkach raczej długo nie wytrzymasz, po dwóch godzinach myślałem że wyskoczę za burtę, zaadaptowałem siedzenie jak na zdjęciu i dopiero teraz jest komfort. 

attachicon.gif KRZESLO-FOTEL-OBROTOWY-DO-KOSZA-SIEDZISKO-JAXON.jpg

Stanie w tym kajako-pontonie jest bardzo niepewne, ale może da się to jakoś opanować, latem w gaciach będę próbował. Ogólnie duży plus za mobilność, łatwość użytkowania, przechowywania i montażu. Przewożę zarówno w bagażniku jak i na dachu, tu na Hondzie CR-V

attachicon.gif 1748160583036.jpgattachicon.gif 1748160583026.jpg

Dzięki za odzew i chyba mnie przekonałeś :)

Na Reddit i FB jest kupa treści odnośnie modyfikacji tego pływadła.

Z tego co wyczytałem to kilka miesięcy temu można było go kupić za bardzo dobre pieniądze na Temu. Teraz jest za ponad 500euro na Ali z tym że bez brandu SG.