Skocz do zawartości
  • 0

Wędkarski kajak

lukomat

Pytanie

Witam

Czy ktos z was mial przyjemnosc (badz tez nie) wedkowac z kajaka? Dzisiaj kolega podniosl ten temat. Przejzalem szybko oferty ne ebay'u no i ceny sa calkim rozsadne, bez problemu mozna zapakowac na dach samochodu i zwodowac w kazdym miejscu. Nawet silniczek maly mozna doczepic. Tylko ta jednoskta wydaje mi sie byc malo sabilna i jeszcze mniej wygodna. Czekam na wasze zdanie.

Pozdrawiam

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam niedawno zakupiłem lure 13,5 a że sezon się zbliża, muszę zacząć szykować sprzęcik, czy jest może ktoś z Warszawy lub okolic kto posiada kajak w pełni przygotowany do wędkowania (kotwica, echo, uchwyty), ewenteualnie może jakiś sklep gdzie to wszystko sobie na spokojnie zobaczę.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

To my???? jesteśmy zawsze na miejscu dawaj na priv.????

Bo tutaj nie mażna linkować.☹

Było inaczej , ale jest prośba by tego nie robić , bo będzie kasowane.

ps.Ale kupiłeś klamota ????, kto go dziwiga?????

Edytowane przez Kayak Fishing Poland

• 0
Gość buszmen

Won z lodem, pora na wodowanie ;) Dzięki Arek ;)

Zdążysz się jeszcze napływać - jeszcze Ci zbrzydnie ;)  nie zapomnij że kajakiem można także po rzece , a one raczej nie są zamarznięte :P A czy w najbliższym czasie mógłbym prosić o focię  mocowania siedzenia od Lure? ciekawi mnie czy by nie pasowało do Mokena ?chciałbym mieć jakieś inne w kajaku , w moim nie podoba mi się oparcie , jak dla mnie za wysokie i za szerokie. Pozdrawiam i połamania wędek jak i wiosła  :D 

• 0

Zdążysz się jeszcze napływać - jeszcze Ci zbrzydnie ;) nie zapomnij że kajakiem można także po rzece , a one raczej nie są zamarznięte :P A czy w najbliższym czasie mógłbym prosić o focię mocowania siedzenia od Lure? ciekawi mnie czy by nie pasowało do Mokena ?chciałbym mieć jakieś inne w kajaku , w moim nie podoba mi się oparcie , jak dla mnie za wysokie i za szerokie. Pozdrawiam i połamania wędek jak i wiosła :D

????????????????????????????????????????????

Jaki masz model kajaka ?

• 0
Gość buszmen

Nie chodzi mi o to że w Lure jest takie fajne że można sobie je podnieść wyżej przy łowieniu , te z Mokena jest też wygodne ,ale jak dla mnie ma za wysokie i szerokie oparcie , latem i tak pływam bez niego , no i te zapinanie/odpinanie , wolał bym coś plastikowego( coś jak na stadionach) z szybkim montażem np. mini nóżki które by wchodziły w te otwory odpływowe.

• 0

Nie chodzi mi o to że w Lure jest takie fajne że można sobie je podnieść wyżej przy łowieniu , te z Mokena jest też wygodne ,ale jak dla mnie ma za wysokie i szerokie oparcie , latem i tak pływam bez niego , no i te zapinanie/odpinanie , wolał bym coś plastikowego( coś jak na stadionach) z szybkim montażem np. mini nóżki które by wchodziły w te otwory odpływowe.

Zobacz te patenty.

• 0
Gość buszmen

Dla mnie tak bo mam garba od roboty ;) :P A tak na poważnie , ja często latem pływam bez siedzenia , przecież na kajakach SOT tzw. plażowych pływa się bez siedzeń , w wędkarskim to już potrzebne bo cały dzień doopa boli . Jak bym miał takie składane plastikowe , to mógłbym go szybko demontować , jak pływam np. na klęczkach coś jak w canoe , lub też na stojąco - z wyższej pozycji więcej widać jak się płynie , muszę też w końcu wziąć się za mój ''wózek'' żeby też był składany/zajmował mniej miejsca i zmieścił się do schowka ,bo ja w nim i tak nic nie mam , a latem na spławik to lubię łowić z nogami w wodzie :wub:   

Edytowane przez buszmen

• 0

Dziś pierwsze testy pływania. Decyzja zapadła, kajak zostaje u mnie i sprzedaje ponton :)

????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️????‍♂️

Ja podjąłem taką decyzję 5 lat temu.????