Dokuś Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Czy ktoś zna ten blank? przypadkiem go nabyłem i dokładnie nie znam jego możliwości ani na jakim blanku jest zrobiony.Sądząc po zbieżności i długości (ilości i rozmieszczeniu przelotek), to może być (i pewnie jest!) model 2,44m i 10-30g... Charakteryzuje się b. mocnym dolnikiem i stosunkowo miękką szczytówką, zniesie jednaj duuuże przeciążenia... Najczęściej stosowane przeze mnie do niego przynęty to duże obrotówki (np. Mepps nr 5) i woblery typu Dorado Lake (od 5cm)... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Kawalec nie ma danych. Trzeba go zaprosić nad wodę i zobaczymy co potrafi... podepniemy spinfishera albo slammera i jazda, tylko nie ta pora. Edytowane 8 Marca 2016 przez adi203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Czy ktoś z Was posiada może czarnego Seekera na blanku SP652, lub ewentualnie zna kogoś kto może mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 sslonio, on 08 Mar 2016 - 23:53, said:Czy ktoś z Was posiada może czarnego Seekera na blanku SP652, lub ewentualnie zna kogoś kto może mieć? Zależy jak dużo można stracić przyznając się do posiadania takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Czy ktoś z Was posiada może czarnego Seekera na blanku SP652, lub ewentualnie zna kogoś kto może mieć?Miałem, sprzedałem, wiem kto ode mnie odkupił, ale czy odsprzeda? Hmmm.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Napisz coś więcej o tym blanku. Jak byś go scharakteryzował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Zależy jak dużo można stracić przyznając się do posiadania takiego Hmmm... tego nie zrozumiałem :-) chodzi mi o charakterystykę tego blanku, akcje, cw. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 sslonio, on 09 Mar 2016 - 00:23, said:Hmmm... tego nie zrozumiałem :-) chodzi mi o charakterystykę tego blanku, akcje, cw. itp. Bałem się, że może chodzić o zainteresowanie z innych powodów Jeżeli chodzi o charakterystykę, blank taki 2 w 1. Ładuje się jak szkło, pod własnym ciężarem. Jednak lekki, zwinny jak dobry węgiel, nie czuć charakterystycznego dla szkła, chlupania - bezwładności, szybki. Pod przynętą szczytowy, typowy fast, akcja taka poppingowa, miękki, czuły szczyt i dość gwałtowny przyrost mocy na około 50 cm od szczytu. Później bardzo płynne ugięcie całego blanku, progresywnie jednak pracuje cały.Raczej nietypowy szklak, chyba lepiej obsługuje jigi niż małe wobki i żelastwo, chociaż i tu jest bardzo dobrze cw. od 2 do 8-10 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Napisz coś więcej o tym blanku. Jak byś go scharakteryzował? Bałem się, że może chodzić o zainteresowanie z innych powodów Jeżeli chodzi o charakterystykę, blank taki 2 w 1. Ładuje się jak szkło, pod własnym ciężarem. Jednak lekki, zwinny jak dobry węgiel, nie czuć charakterystycznego dla szkła, chlupania - bezwładności, szybki. Pod przynętą szczytowy, typowy fast, akcja taka poppingowa, miękki, czuły szczyt i dość gwałtowny przyrost mocy na około 50 cm od szczytu. Później bardzo płynne ugięcie całego blanku, progresywnie jednak pracuje cały.Raczej nietypowy szklak, chyba lepiej obsługuje jigi niż małe wobki i żelastwo, chociaż i tu jest bardzo dobrze cw. od 2 do 8-10 g.Kolega @JanuszD już pięknie zrecenzował.... Ja dodam, że dość lekki... Przy tej długości ktoś niewtajemniczony mógłby nie dawać wiary, że to szklak. Również dość szybki. Fajna alternatywa na jeziorowe okonki i szczupaczki, jak i na pstrągi na mniejsze ciurki... Zakładałem do niego mniejsze obrotówki i woblerki, ale faktycznie do jigów mógłby nadawać się lepiej (nie wiem, bo nie stosowałem jigów)... ...W sumie trochę żałuję, że sprzedałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dziękuję Koledzy za info. Teraz tylko muszę dotrzeć do kogoś lub czekać na kogoś kto będzie chciał taki kijek sprzedać :-) szkoda, że nie da się już nigdzie kupić tych blanków. Chyba, że się gdzieś da a ja o tym nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Mój staruszek (2,13m ~14g)... W ostatnią niedzielę w poszukiwaniu pstrągów przewędrowaliśmy razem kilkanaście kilometrów... To mój pierwszy Seeker jakiego zamówiłem - jest ze mną najdłużej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A masz może gdzieś jeszcze zdjęcie dolnika? Seeker fajny, wobki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Czy ktoś zna ten blank? przypadkiem go nabyłem i dokładnie nie znam jego możliwości ani na jakim blanku jest zrobiony.A jakbyś chciał się go pozbyć, zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 http://jerkbait.pl/topic/70649-k-seeker-e-glass-26m-20lb-lub-blank-sh-854/page-2#entry1857622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojrzo Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Nie pozbywaj się tego blanku.Szkoda. Best of the best! Edytowane 10 Marca 2016 przez Pojrzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Bardziej myśle nad odświerzeniu tego kija... Chociaż kasa by sie przydała bo zbroje się na tegoroczne eliminacje do GP Polski i trzeba mi okoniowego x-fasta w jednoskładzie z młynkiem do nitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 http://www.getbitoutdoors.com/sp652-1.html Czy ktoś z Was kojarzy co to może być za blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Butt 0.610 Tip 5.5 Ile to będzie milimetrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 TIP SIZE - 5.5 - 0.086 inch - 2,2 mmBUTT - 0.610 - 15,5 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Czy blank seeker można w PL lub EU kupić ? Modele , które mnie interesują to SP753-S , SP703-S lub SP702-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Czy blank seeker można w PL lub EU kupić ? Modele , które mnie interesują to SP753-S , SP703-S lub SP702-1 Zadzwoń do pracowni może któraś jeszcze ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Czy blank seeker można w PL lub EU kupić ? Modele , które mnie interesują to SP753-S , SP703-S lub SP702-1 Watpie, wszystkie z US sciagalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Watpie, wszystkie z US sciagalem.Mudhole czy inny sklep ? Edytowane 19 Maja 2018 przez 'mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Mudhole czy inny sklep ? mudhole, chyba ze 4 seekery i kuzyna od nich zamawialem na przestrzeni paru lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi