pstrągman Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Teraz to aż miło popatrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Kolejny materiał na bardzo mocna pstrągówkę . Seeker E-Glass FSH832B 6-15lb Waga blanku 100.6g , dolnik 76,4g , szczyt 24,2g . Waga niższa o całe 6.2g od S-Glass SP753-2 , który jest sporo krótszy i słabszy dołem . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Wszystkie wedki na szklo wymieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Wszystkie wedki na szklo wymieniasz? Na pstrąga większość , ale ze dwie węglóweczki jeszcze się znajdą . Powrót do korzeni z Seekerem Chociaż miło wspominam jakieś tam yorki i ruskie wynalazki z bazaru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Na sreberka rzeczne będzie kiedyś FSH904B 20lb 10-28g , 2.74m . Waga ciężka bo dolnik 135.6g plus szczyt 34.9g co daje razem 170.5g szklaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Noooo Panie Mateuszu bedziesz Pan zadowolniony jesli kij bedzie zgodnie z Twoimi zalozeniami uzyty. Szczegolnie lowienie wszelkim zelastwem bedzie dwalo frajde, woblery troszke slabiej lataja ale w malej rzeczce nie zauwazysz problemu,- da sie. Lowilem nim takze sandacze na Oderce,- super sie prowadzi nim takze gumy.Moj byl w zamierzchlej przeszlosci w Alconitach i po calym dniu heblowania pieklo niestety pod lopatka dlatego sie rozstalismy....Przy zbrojeniu walcz o kazdy sensowny gram na szczytowce. Dobre wywazenie calego zestawu jest kluczem do wiecznej milosci do tego kija. Jako narzedzie jest bezbledny.Jak juz tak wsiakles Mateusz w czarne Seekery a wpadl by Ci w rece jego krotszy braciszek, obojetnie czy w wersju 17lb, 20lb czy 20lb-F. To powiem tak,- bierz bo te 10cm robi wielka roznice w wywazeniu.Mam obecnie 20lb i w Torzitach z 5-tkami na szczycie udalo sie wywazyc go bez wpychania mu czegokolwiek do d..... (koncowki dolnika) zeby nie bylo skojarzen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Sporo Seekerów przeszło mi przez łapy i po kilku latach SH804 jest najdłuższym i najmocniejszym Seekerem jaki sobie zostawiłem. Dłuższymi nie odczuwałem żadnej różnicy w rzutach i holach a szybko męczyły mi ręce. Chętnie sprawdził bym serie SB te jedno częsciówki ale od kilku lat nie mogę namierzyć nigdzie. Może ktoś coś słyszał albo chce się pozbyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Miałem jednoczęściwą 18g i 2m - rewelacja!!! Naprawdę polecam. Mnie zniechęciło (wtedy), że to jednoczęściówka ze względów transportowych, ale dziś już bym takiego problemu nie miał! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Seeker testuje nowe prototypy blankow pstragowych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 To bardzo inspirujaca wiadomosc Pawel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Seeker testuje nowe prototypy blankow pstragowych Zapodaj jakiś link pls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Prosze bardzo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Oby coś z tych testów fajnego urodziło się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Seeker testuje nowe prototypy blankow pstragowych Może by tak porządny bassowy blank [znowu] wprowadzili do oferty ? Stary czarny SB 655 6-17 lb (pozniej opisywany 6-15lb) moze ich zaczep na fejsie o to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Ludzie zaczepiaja pod postem, ale nie chca puscic pary O bassowych blankach nic nie pisza, jak narazie tylko tyle ze prototypy pod pstraga testuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Pytnie na jakich pstrągach te testy bo nie wiadomo czy u nas takie pływają ... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Pytnie na jakich pstrągach te testy bo nie wiadomo czy u nas takie pływają ... Bez obaw, w US masz rozne gatunki pstragow/palii. Takie od 20cm do metrowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Czy jest możliwe zdobycie E-Glass Boron SP-753 10lb blank lub kijek ????? Spać nie mogę przez te borony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldolo Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Witam.Mam możliwość kupienia seekera SP 700 s (zielonego) S-glass , 2,13cm , 2-5lb , 2-7gr. Zakup z myślą o okoniach ale nie wiem czy to nie kijek pod kropki? Zbrojony u Grocholi. Nie orientuję się jak to chodzi na rynku wtórnym a nie chce przepłacić.Orientuje się ktoś?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldolo Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Jesli opinia ze "starej szkoly" od pstragowego dziadersa cie interesuje to prosze Przynajmniej jeden aspekt tej odpowiedzi mozesz miec z glowy.Okonie nie lowie z premedytacja, wiec sie nie wypowiem.Moim zdaniem wedka na tym blanku, choc obsluguje wiekszosc typowych (malych) pstragowych przynet, do lowienia pstragow poza Area nie nadaje sie. W nurcie nie zatrzymasz ani nie przyciagniesz do siebie ryby wikszej niz 35cm, chyba ze bedzie w marnej kondycji albo dostanie w jezyk...Jesli lowisz burdelowce to spoko, beda tak dlugo plywac az wyziona ducha trzymanie ryby jest obledne na szkle.Blank ten jest nieco szybszy i lzejszy od swojego e-glassowego protoplasty ale na tym roznice sie koncza.Ja wiem ze teraz to "pstragarze" chwala sie patyczkami 4,5,6 lb, jednak moim zdaniem to nieporozumienie. Edytowane 25 Listopada 2023 przez Rheinangler 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Miał ktoś doczynienia z blankami e-glass FSP7021B lub FSP7031B ? Jak wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 To chyba jakieś nowe modele. Ta 703 świetnie wygląda jeśli parametry na Anglersworkshop są akuratne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 (edytowane) Tylko problem jest taki, że oprócz anglersworkshop, to nie ma nigdzie informacji o blankach o oznaczeniu fsp nawet na stronie seekera. Edytowane 4 Grudnia 2023 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi