Pike_69 Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Panowie Pytanie Czy komuś kiedyś się zdażyło Kolega nabył małą łódkę plastikowa z podwójnym dnem Po wyciągnięciu na brzeg okazało się ze ma pełno wody między dnem i pokładem Po odkręceniu korka spustowego wylało się z 100 litrów wody i na koniec jakieś błoto i pełno muszli białych takich małych co osadzają się pod pomostami Skąd one tam mogły się wziąść z tym błotem ?Kadłub sprawdzony szczelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 To skąd się wzięło tam sto litrów wody skoro kadłub sprawdzony szczelny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) Niemam pojęcia co poprzedni właściciel robił z nią Może na korku była nie SzczelnaBardziej mnie zastawia skąd tam była taka czarna breja i skorupiaki Edytowane 13 Listopada 2022 przez Pike_69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Pewnie dostały się tam razem z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Niemam pojęcia co poprzedni właściciel robił z nią Może na korku była nie SzczelnaBardziej mnie zastawia skąd tam była taka czarna breja i skorupiakiMoże służyła mu do hodowli skorupiaków?Najlepiej zapytać poprzedniego właściciela ile skąd ją wyciągnął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoleq007 Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Pewnie od ciągania po piachu w którym leżą muszle.. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi