Skocz do zawartości

Zamawiam części w platt. Są chętni na wspólne zamówienie ?

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Zamawiałem tam shimano ultegre

Łącznie wyszła ok 300zl. Żadnych dodatkowych kosztów typu VAT i cło nie było.

Znów te same śpiewki. VAT i Cło…. Od pewnie jakoś dobrych dziesięciu lat zamawiam z Chin z Japonii tez kilka razy się zdażyło. Były to telefony, zegarki, sprzęt wędkarskie i różne inne dziwne gadżety. Nigdy nie dostałem do zapłaty vatu czy cła, a na które forum sie nie wejdzie i ktoś chce coś zamówić to się go straszy vatem i cłem…

Zamawiałem tam shimano ultegre

Łącznie wyszła ok 300zl. Żadnych dodatkowych kosztów typu VAT i cło nie było.

Znów te same śpiewki. VAT i Cło…. Od pewnie jakoś dobrych dziesięciu lat zamawiam z Chin z Japonii tez kilka razy się zdażyło. Były to telefony, zegarki, sprzęt wędkarskie i różne inne dziwne gadżety. Nigdy nie dostałem do zapłaty vatu czy cła, a na które forum sie nie wejdzie i ktoś chce coś zamówić to się go straszy vatem i cłem…

moja paczka też była z vatem:(  a za paczuchę z ukrainy z ebaya z opłaconym vatem i tak doliczyli dodatkowo 8,50 - naprawde chamski numer...

może zależy kiedy to zamawiałeś, ja ostatnio wszystko mam z opłatami:(

Moje ostatnie zakupy w „Jeżu” wygladaly tak.

7e7a432967f0417ca344fc36a36d51b7.jpg

A tutaj tzw koszty.

acdebc7f95d3bdfb5c7b763aa82718ca.jpg

Moze i da sie zamowic bez dodatkowych oplat ale ja nie potrafie chyba[emoji23] czy to ze sklepu czy z aukcji zawsze sa doplaty.

Wybacz offa

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez bartuch5473

Jest w porządku. Sam coś tam zamawiam od czasu od czasu i doskonale wiem, że tanio to już było ...

Nie mialem w zamiarze sie zalic ze trzeba placic. Wiadomo mozna kupic sobie w europie, wolny wybor. Mialem badziej na mysli to ze nie wierze, ze ludzie nie placa bo im sie udaje. Moze kilka lat do tylu tak bylo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

ja czekam gdy dostępny będzie shimano cc bfs wtedy chętnie się podłącze :)

a po co? kołowrotki zazwyczaj wysyłają za darmo:)

ps. a w pl doliczaja Ci 400zł do ceny jako koszt wysyłki  i płacisz od tego dodatkowy vat + cło... i to całkiem na serio:(

• 5 tygodni później...
  • 8 miesięcy temu...