Janusszr Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Szukam i nie mogę znaleźć nic na temat morskiej wędki Penn Rampage Sensitip cw. 70-300g , długość 300cm.Oglądałem ostatnio wędki morskie Penna w Fishing Mart w Sosnowcu. Dane podawane na nich nijak mają się z rzeczywistością. Obawiam się, że kupując w internecie tego Penna Sensitip może okazać sie, że cw. to 50, a nie 300g. Mi zależy na 300g.Miał może ktoś ten kij w ręku i może coś powiedzieć na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Kupujac w internecie mozesz sprawdzic i odesłac . To najlepszy sposob sprawdzenia Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 19 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Kupujac w internecie mozesz sprawdzic i odesłac . To najlepszy sposob sprawdzenia Jeżeli kupujesz w firmie, to możesz tak uczynić. Jeżeli od osoby fizycznej, to zwrot może nastąpić tylko i wyłącznie za jej zgodą. Tak jest w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Tak masz racje. Sadziłem ze to sklep Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi