robas Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Hej panowie jadę w lutym na weekend do Kołobrzegu połowie coś w morzu? Można z molo czy tylko brodzenie? Jaki sprzęt i przynęty? Spining lub śledzing wchodzi w gręjak będziesz autem to możesz za trotką spróbować przy ujściu Czerwonki , dość popularne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastowany kaban Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Od paru dni na wybrzeżu ładnie wieje. Jeżeli nie upierasz się koniecznie na łowienie w "solance", to proponowałbym odwiedzenie dolnego odcinka Parsęty (Rościęcino, Kopydłówko, Bogucino). W obecnych warunkach jest spora szansa na spotkanie ze świeżym srebrniakiem . Edytowane 29 Stycznia 2016 przez pastowany kaban 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dzięki chłopaki za odp. Krzychu prawdziwy referat Wezmę zatem sprzęt na okonia i bolenia, połowimy trotki i sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Chłopaki jaka pogoda na morzu? bo w Poznaniu mocno wieje. Da radę w ogóle wejść do morza w śpiochach czy fale mnie przykryją? Wyjeżdżam w ten piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Chłopaki jaka pogoda na morzu? bo w Poznaniu mocno wieje. Da radę w ogóle wejść do morza w śpiochach czy fale mnie przykryją? Wyjeżdżam w ten piątek. Dziś w Kołobrzegu nie było szansy, wiatr jest mega mocny i fala wysoka ( choć chwilami zdawało się że da radę ).Jutro podejmuje próbę połowić w Parsęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 A jak w porcie? Można postraszyć te okonki czy nie? Po Parsęcie nie będę latał bo jadę wypocząć z kobitą i młodym, ale pomajtał bym po tej długiej zimie Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 A jak w porcie? Można postraszyć te okonki czy nie? Po Parsęcie nie będę latał bo jadę wypocząć z kobitą i młodym, ale pomajtał bym po tej długiej zimie Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu TapatalkaDziś ciężko było chodzić po mieście, a co dopiero łowić.Jedyne co można by pomyśleć to łowić od zachodniej strony bo od wschodniej byś nie zarzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Chłopaki jaka pogoda na morzu? bo w Poznaniu mocno wieje. Da radę w ogóle wejść do morza w śpiochach czy fale mnie przykryją? Wyjeżdżam w ten piątek.Rejon klifu Orłowskiego jak jesteś kozak to można brodzić bez problemu.Fali praktycznie nie ma, ale wiatr i deszcz łeb urywa. Poza tym brak aktywności ryb. Edytowane 3 Lutego 2016 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Raczej jeszcze nie podeszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Raczej jeszcze nie podeszły...Jo. Tak, godają miejscowe Kaszuby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Coś mi tu nie pasi, Kołobrzeg to coś mało ma wspólnego z Kaszubami, chyba że do Kaszub jest niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 I jak w końcu z tym Kołobrzegiem, kto gdzie będzie łowił? bo jadę na weekend tam do dziewczyny i zabrałbym ją na spacerek w okolice łowów, żeby chociaż popatrzeć ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 I jak w końcu z tym Kołobrzegiem, kto gdzie będzie łowił? bo jadę na weekend tam do dziewczyny i zabrałbym ją na spacerek w okolice łowów, żeby chociaż popatrzeć ;dJa łowię pod Kołobrzegiem, dziś Rościęcino jutro chyba też, a sobota to się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Napisz, jak już będziesz wiedział, gdzie wędkujesz w sobotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Czy to jedyne miejsce z którego można łowić poza plażą? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A w porcie nie wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 I co tam łowi ktoś jutro w Kołobrzegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 A w porcie nie wolno?Są tablice z zakazem. Granvorka ja chciałem trochę z młodym pomachac za okoniem dla zabawy, ale muszę się w wwędkarskim dowiedzieć czy gdzieś można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Są tablice z zakazem. Granvorka ja chciałem trochę z młodym pomachac za okoniem dla zabawy, ale muszę się w wwędkarskim dowiedzieć czy gdzieś możnaNie wiedząc czy można w porcie w Kołobrzegu wziąłem dziś syna do Dźwirzyna, ryby nie współpracowały ale trafił się jeden mały sandacz na jaskółkę 4cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 My pojechaliśmy do Mrzeżyna i w porcie trafił się taki latawiec Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie wiedząc czy można w porcie w Kołobrzegu wziąłem dziś syna do Dźwirzyna, ryby nie współpracowały ale trafił się jeden mały sandacz na jaskółkę 4cmLatem w Dźwirzynie w porcie okonki i małe sandaczyki ładnie współpracowały na paproszki ,ale nic większego się nie trafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Czasmi, dla kontrastu warto miast paprochem, longiem nr 3 portowe okonie uraczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Gofer, a nie da się wejść na ten falochron w tle i rzucać od razu na głęboką wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Zakaz, ale rzucałem i nic się nie uwiesiło, ale na pomarańczowego twistera miałem odprowadzanie trotki ok 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A tu trwa w najlepsze...http://mrzezyno.webcamera.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi