FidoAngel Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Panowie, na co mogę liczyć na początku marca w Kołobrzegu na wodach morskich?No i dylemat, Kołobrzeg czy Mrzeżyno bo zdecyduję po opiniach o obydwu tych miejscach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Troć z plaży. Powinna już być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Dzieki.A na lekko, w porcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Panowie, na co mogę liczyć na początku marca w Kołobrzegu na wodach morskich?No i dylemat, Kołobrzeg czy Mrzeżyno bo zdecyduję po opiniach o obydwu tych miejscach? PozdrawiamJeśli jedziesz tam w celach wypoczynkowych, w dodatku z własnej nieprzymuszonej woli to sugeruję zmienić lokalizację na coś w głębi kraju. Wybrzeże wczesną wiosną nie jest przyjaznym miejscem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolpol123 Opublikowano 22 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Hej, będę w połowie Sierpnia w okolicy Mrzeżyna i zamierzam połowić nad jeziorem Resko . jak wygląda sprawa z drapieżnikiem ? Na co najlepiej sie nastawiać ? czy moze zrezygnować z jeziora i skupić sie na morzu i rzecze Redze ? z góry dziękuję za odpowiedźi Pozdrawiam Wysłane z mojego motorola edge 40 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi