zander3 Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Witam. Z racji tego, iż podobno części zamienne w Shimano są produkowane/dostępne do 8 lat po premierze danego młynka przymierzam się do kupna zapasowych części do kilku swoich Stellek. Mam na myśli głównie przekładnie i łóżysko w rolce. Czy według Was, czy według Waszego doświadczenia warto zwrócić uwagę na inne części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Nie kupuję na zapas. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 21 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 A ja planuję, ponieważ pewne młynki mają u mnie "dożywocie". Mam ogromny sentyment do pewnych modeli, które już służą mi wiele lat i chce aby służyły kolejne długie lata. Owszem, lubię nowości i kolejne konstrukcje aczkolwiek nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Ja podobnie jak Waldek nie kupuję częsci na zapas - kupuję na zapas całe kołowrotki jak mi się coś spodoba Tak kupiłem Twin Powera model 08 z płytką szpulą. Czy ma to sens ? Raczej nie ale głupsze rzeczy w życiu się robiło 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi