Marcel Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ... i jeszcze jeden Odrzański, może nie kabanek ale juz jaź :)Oooo i cos drgneło.Gratulacje Patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ... i jeszcze jeden Odrzański, może nie kabanek ale juz jaź :)Oooo i cos drgneło.Gratulacje Patu hehe, nie ma czego..te naj..łowione są w nocy a tam często nie ma jak pstryknąć sobie samemu foty, szkoda męczyc rybkę i niepotrzebnie hałasować na przelewie..w tym roku jeszcze nie dobierałem sie im do skóry, ot pare przyłowów przy kleniowaniu..ale jak pogoda się ustabilizuje jadę na moje nocne jaziowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Piękne jazie panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 nie w okolicy a co ty juz nie spisz? myslalem, ze forum o tej porze to tylko dla mnie? ps. jade zaraz do niemiec, potrzebuje ktos cos? nie nie spię bo jade na ...jazie Powaga! JW i co wyjaziowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wyjazd na jazie jak zwykle....12 okonii jednak mówiłes prawde w 'okolicyich niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 trzeba bylo pojechac na ren, to by byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ołł... takiego jeszcze niewidziałem Bajkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @pitt a czy napewno to są jaziki,bo podpis pod foto jest www.carpfoto.com tak serjo rozmiary typowo karpiowe tych jaziorów no w sumie karpiowata rodzinka ,czy to wszystko na spinning?wyciagniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @pitt a czy napewno to są jaziki,bo podpis pod foto jest www.carpfoto.com tak serjo rozmiary typowo karpiowe tych jaziorów no w sumie karpiowata rodzinka ,czy to wszystko na spinning?wyciagniete pitt tu nam mydli oczy to male amury !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @pitt gratulacje takie jazie to w Polsce tylko występują w twoim poście @jerzy jak tam jaziowanie ,mam małe pytanko bo staram się i staram i okonie w jakich miejscach łowisz na warcie po zmroku.Mam je namierzone pod drzewem ale do niczego się nie ruszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @pitt gratulacje takie jazie to w Polsce tylko występują w twoim poście @jerzy jak tam jaziowanie ,mam małe pytanko bo staram się i staram i okonie w jakich miejscach łowisz na warcie po zmroku.Mam je namierzone pod drzewem ale do niczego się nie ruszają. no i tu problem nie łowię po zmroku.pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 czy to wszystko na spinning?wyciagnietetak, wszystko na spina ... tylko przynety nie (polskie) jaziowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @pitt gratulacje takie jazie to w Polsce tylko występują w twoim poście bardzo sie ciesze, ze w tak prosty sposob wzbogacilem polskie wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no przed chwilą wróciłem z nocnej wyprawy jaziowej efekt 2 okonie 2 szczupaczki i jedno coś mi wobka urwało ogólnie było super tylko ryby nie brały tak jak trzeba ale pełnia i wieczorowa mgła nad wartą robią swoje Szkoda ,że żona aparat wywlokła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ...wczorajsze, wieczorne 45 cm Odrzańskiego jazika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ...jazie najlepiej wyglądają w wodzie ..no kill!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 jaśko na boleniowego wobka...? wow! no nieźle...! gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 pare razy zlowilem grubego jazia na wolno prowadzoną boleniowkę ten akurat chyba nie wycelował w punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ...wczorajsze, wieczorne 45 cm Odrzańskiego jazika ladny, oj ladny graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Gratki Patu za jazika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Patu28, ładny jazik. Dziś z wieczora 40+ cm i jakieś 35 cm na Siudaki. Na poprzednich wypadach trafione takie po 35 cm. Medalowce jakoś nas w tym roku olewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 O jaziach z Wisły – piszą, o jaziach z Odry – piszą, a co z jaziami z Warty - łowi ktoś jazie na tej rzece? Może nieśmiało zacznę maluchem (33 cm) złowionym na starej rozmytej główce przed opaską. Rośnie dalej, żeby dorównać kolegom z fotek powyżej. Niewielki w porównaniu z odrzańskimi czy wiślanymi, ale nasz wielkopolski. Pozdrowienia dla wszystkich jaziomaniaków.Gemba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 gratuluje @gemba założe się ,że ta rozmyta główka znajduje się w solcu ja mam namierzone 2 miejsca na odcinku między n.miastem a dębnem gdzie spławiają się te rybki jedna to rzeczywiście stara rozmyta głowka z kamieniami a druga to stare powalone drzewo,które niewiedzieć czemu wysoka woda nigdy nie zabiera.Niestety podobnie jak z boleniami w tym roku mam tylko odprowadzenia i skubnięcia ale napewno nie omieszkam się pochwalić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 gratuluje @gemba założe się ,że ta rozmyta główka znajduje się w solcu Tym razem pudło, przeniosłem się ze swoimi poszukiwaniami w stronę Konina, odwiedzam Ląd, Pietrzyków, a ostatnio okolice miejscowości Rzgów. W Solcu i okolicy ostatnio za dużo zawodów. Najprawdopodobniej zawitam do Solca 16 lipca w poniedziałek popołudniu. Może pod sam wieczór spróbuję sumowania. Nie byłem tam od maja. Bolenie trafiają się na Warcie sporadycznie w tym roku mam na rozkładzie dwie sztuki 70 cm i 66 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Hey.Nasze warciane jazie preferują chyba jednak pokarm naturalny, bochłopaki w Rogusku młucą je na bolonki konkretnie.Z moich obserwacji wynika, że obfitość połowów jazi na spinningprzypada na wczesną wiosnę i im bliżej lata te rybki coraz bardziej zniechęcają się do wyskoków w sztuczne przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi