pafek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja wczoraj chwyciłem pierwszego jazia na żuka niestety fotki nie wyszły. Łowicie na żuki jaziuki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Kolejny warciany wypad i kolejny jazik trzydziestak. Cóż rzeka mniejsza to i jazie mamy mniejsze. Tym razem skusił się na srebrną garbatkę prowadzoną przez stary rozmyty przelew u nasady główki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Fajny portrecik, gratuluje jazia. Jak prowadziłeś obrotóweczkę? W poprzek nurtu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Piękna gęba. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 ..wczorajszy wieczór nad Odrą spędzony w poszukiwaniu jazików..efekt końcowy 3 maluszki w granicy 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 ..wczorajszy wieczór nad Odrą spędzony w poszukiwaniu jazików..efekt końcowy 3 maluszki w granicy 40cm niezłe te maluszki , ale kolega skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemba Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Na Warcie woda idzie w górę jak nigdy, wszystko pewnie przez Jeziorsko, które lubi puszczać. Popołudniowo-wieczorny rekonesans przynosi mi trzy jaziki 30+ i jedno ładne branie. Nie wytrzymałem falki za przynętą i zaciąłem. Jaki efekt każdy łowca jazi wie doskonale. Taki stary, a taki głupi. Wszystkie rybki złowione na obrotówki prowadzone łukiem po rozmytych starych główkach. Brania u nasady główki. Raz po raz daje się słyszeć bolenie. Pstrykam kolejny portrecik. Pod sam wieczór dochodzę do miejsca w którym czesze wodę Strzalka, melduje o swoich rybach. Nie było źle, ale następnym razem będzie lepiej, a następny raz może w środę. Jedyny kłopot to złamana szczytówka przy wędce. Mam nadzieje, że uporam się do środy z tym problemem.Gemba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Gemba robisz piekne portrety Ten jazik jak Obce z serialu Star Trek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Wczorajszy przedwieczorny jazik 40 cm. Coś się ruszyło - wreszcie sabilna pogoda i zupełnie przyzwoite żerowanie ryb (oprócz niego jeszcze dwie rapy).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Spory grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Piekny jaziu,na co chwycił, w jakich okolicznościach (pod z prądem w poprzek ? na przelewie itd ...) Co to za kijek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ładne ryby. Liczyłem na wyniki na wiślanym przyborze, ale podczas ostatnich wypadów na bankowe 'jaziowiska' zagryzają jedynie klenie i... krąpie. Jak tak dalej pójdzie to trzeba im będzie nazwy pozmieniać na 'kleniowiska' czy 'krąpiowiska' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Gemba zapomniales o tym upale nie do zniesienia. Nareszcie cos sie u nas ruszylo. Jak dojde do siebie to nastepny wypad na klenie ale na prosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam. Długo nie wytrzymałem w domku. Taki sobie czterdziestaczek, ale cieszy mocno, gdyż to pierwsza przyzwoita rybka (nie licząc okonków i suma Tomka) po liftingu serducha. Piękna niżówka na Odrze w okolicach Wrocka, tylko upałów nie idzie wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam. Długo nie wytrzymałem w domku. Taki sobie czterdziestaczek, ale cieszy mocno, gdyż to pierwsza przyzwoita rybka (nie licząc okonków i suma Tomka) po liftingu serducha. Piękna niżówka na Odrze w okolicach Wrocka, tylko upałów nie idzie wytrzymać. ładna miejscówka w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 @pafekPrzepraszam, ale jakiś czas mnie nie było. Zagryzł na tonącego woblerka prowadzonego w poprzek nurtu na zalanej opasce. Stał na napływie wlewu jaki się utworzył w miejscu gdzie nurt Wisły wyrwał dziurę w opasce. Kijek to mój ulubiony Avid 2.90 do 21g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ...w przerwie pomiędzy Odrzańskim rapowaniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astor Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Wiślany klocuszek - miejsce Wisła w Świniarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Widzę że jaziowy wątek troszkę przygasł ...dla rozgrzania fotka wieczornego jazia na 48.5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Widzę że jaziowy wątek troszkę przygasł ...dla rozgrzania fotka wieczornego jazia na 48.5cm Gratuluje Patu. Fajną masz miejscówkę nad Odrą. Widze, że z tego samego miejsca co sandacz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 patu czy to TA dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga opaska na ktorej bylismy razem w zeszlym roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Kurcze, którego wątku nie otworze to widzę Patryka z pięknym okazem Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Dzieki Ginel, a tak, to długa, nurtowa opaska na zewnętrznym zakręcie rzeki...ogólnie, fajne łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 patu czy to TA dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga opaska na ktorej bylismy razem w zeszlym roku???si @mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Kurcze, którego wątku nie otworze to widzę Patryka z pięknym okazem Tak trzymaj Dzięki , a latam całymi dniami z po rzece w poszukiwaniu rybek i czasami cos się uwiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi