DanielFex Opublikowano 14 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Jakie są opinie użytkowników forum na temat jakości Shimano MIRAVEL w różnych rozmiarach i czy cena 399 zł jest konkurencyjna na rynku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO87 Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Patrząc na różne sklepy i alledrogo to jest w tym momencie konkurencyjna cena u Mefista . Z tego co słyszałem to raczej kołowrotki do lżejszego łapania są nie do ciężkiej orki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Jakie są opinie użytkowników forum na temat jakości Shimano MIRAVEL w różnych rozmiarach i czy cena 399 zł jest konkurencyjna na rynku?miravel to klon Nasyci, ale nieco lżejszy. Ja reklamacji nie miałem, chcę sprzedać te co mam, bo kołowrotki poniżej stradic to nie mój segment handlu. Skupiam się na topowych modelach raczej. Na stanie mam kilkaset kołowrotków, stan magazynowy jest bardzo duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 23 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Pytanie - na kiedy planowana jest dostawą Vanford 2500s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 25 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Pytanie - na kiedy planowana jest dostawą Vanford 2500s?nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 lekka obniżka cen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaM3 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 (edytowane) Witam, jeżeli można, poproszę Daiwa Fuego 2000S XH LT 1 szt. Plus 1 szpulka plecionki Duel One PE 0,3????. Pozdrawiam Sebastian Edytowane 15 Sierpnia 2024 przez sebam3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaM3 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 (edytowane) Chyba że, dostępny byłby Shimano Miravel 2000s, to wolałbym jego. Witam, jeżeli można, poproszę Daiwa Fuego 2000S XH LT 1 szt. Plus 1 szpulka plecionki Duel One PE 0,3????. Pozdrawiam Sebastian Edytowane 16 Sierpnia 2024 przez sebam3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Chyba że, dostępny byłby Shimano Miravel 2000s, to wolałbym jego. sorry byłem na urlopie. Jeśli aktualne daj znać to wyślę na priva wszelkie dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 6000PG wersja SW-B czy starsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK1969 Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Czy czasem nie masz szpuli do Daiwa Tournament 2500 ZIT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 6000PG wersja SW-B czy starsza?SW-B 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 Czy czasem nie masz szpuli do Daiwa Tournament 2500 ZIT?nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekRadek Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Cześć, wezmę Stradica SW 5000PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 (edytowane) Hej. Masz szpule do Vanforda 300sdh ? Ew co bedzie pasowało jako zapas ? Edytowane 21 Grudnia 2024 przez "Paweł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Hej. Masz szpule do Vanforda 300sdh ? Ew co bedzie pasowało jako zapas ?nie ma ich jeszcze w sprzedaży, pasuje każda od modeli 2019-2024, od stradic po Stelle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Dziękuję za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majstero Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Witam, kiedy będą szpule zapasowe do nowego vanforda fa 2000s ? Jak coś to czekam Wysłane z mojego Armor 17 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Witam, kiedy będą szpule zapasowe do nowego vanforda fa 2000s ? Jak coś to czekam Wysłane z mojego Armor 17 Pro przy użyciu Tapatalkana razie są tylko w Japonii, ale drogo..w UE jeszcze nie ma ich w systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasienieznam Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca hej napisalem do ciebie prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca Witam, kiedy będą szpule zapasowe do nowego vanforda fa 2000s ? Jak coś to czekam Wysłane z mojego Armor 17 Pro przy użyciu Tapatalkamożna jedynie kupić stare C2000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca STRADIC SW 5000PG/6000PG https://www.youtube.com/watch?v=EASG2gBLVrw Shimano MIRAVEL 2500SHG - cena 300 zł ostatnia sztuka=============2023 Daiwa FUEGO LTLT 2000S-XH = 300 zł dużo sztukLT 2500 = 300 zł dużo sztuk================ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi