Norbas7 Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Witam.Dostałem propozycję zakupu kilku dużych używanych gum.Proszę o pomoc w ich identyfikacji oraz informację za ile warto je odkupić.Moje przynęty kończą się na gumach 12-13cm a te tutaj to ciężki kaliber.Druga sprawa to jakie wędzisko / kołowrotek / plecionkę byście mogli polecić do takich przynęt bo mój najmocniejszy kij jest do 30g więc nawet nie będę próbował.Nie chcę inwestować w sprzęt drogi. Raczej coś co pozwoli mi sprawdzić czy mam chęć na tak duże gumy łowić.Patrząc od góry pierwsza ma tylko na ogonie napis "SZ"i około 17cmDruga 21cmTrzecia to savage gear 20,5cmCzwarta 21cm i również na kopycie "SZ"Piąta Westin 22cmNumer 6 24cm i rownież "SZ" na ogonku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) 2- pig shad1 ,4 i 6 -to chyba svartzonker Edytowane 26 Listopada 2022 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 3- Savage Gear Trout i 5 - Westin Któryś-Teez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Wiesz może jaka cena byłaby atrakcyjną za ten zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Biorąc pod uwagę ,że uzbrojone 100-150zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 (edytowane) Ok, to już mam jakiś zarys jeśli chodzi i finansową stronę przynęt.Łowne to? Warto? Czy jeśli chodzi o nasz kraj to porywanie się z armatą na muchę?No i druga kwestia czyli wędzisko / kręcioł.Jestem w stanie kupić coś dobrego a budżetowego co obsłuży tak duże przynęty?Na razie zorientowałem się , że SG waży 120g.Reszta zaczyna się od 45g.Ostatnia jest największa ale wagi nie mam, a i odszukać jej w sieci nie mogę by poznać dane.Na stronie producenta nie widzę takiej. Edytowane 26 Listopada 2022 przez Norbas7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Ok, to już mam jakiś zarys jeśli chodzi i finansową stronę przynęt.Łowne to? Warto? Czy jeśli chodzi o nasz kraj to porywanie się z armatą na muchę?No i druga kwestia czyli wędzisko / kręcioł.Jestem w stanie kupić coś dobrego a budżetowego co obsłuży tak duże przynęty?Na razie zorientowałem się , że SG waży 120g.Reszta zaczyna się od 45g.Ostatnia jest największa ale wagi nie mam, a i odszukać jej w sieci nie mogę by poznać dane.Na stronie producenta nie widzę takiej.Ostatnia to ABU GARCIA SZ McPike 25cm 106 ghttps://allegro.pl/oferta/abu-garcia-sz-mcpike-25cm-real-perch-9849441579?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=supercena&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_wedkarstwo_pla_pmax_sc&ev_campaign_id=17960362012&gclid=Cj0KCQiAj4ecBhD3ARIsAM4Q_jGftig0N40--WtWx3-9lO7SMJpSG83-qSesoovIdwxcL5PdyY0lyYIaAtIgEALw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 3- Savage Gear Trout i 5 - Westin Któryś-Teez .Któryś Teez czyli Shad Teez Slim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi