MefistoFishing Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Znajdziesz może nakrętkę z drugiej strony korby na Certate Hyper Custom 2500 ?nie ma tego już w sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 A stella 2500 fk jest na stanie ?jest na stanie od ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 ale nie mam jej fizycznie terazCzy jest już szpula do ceratki LT 4000C-XH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Czy jest już szpula do ceratki LT 4000C-XH ?nadal brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fender Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Czy są już może dostępne szpulę pasujące do modelu 4000D-C? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 24 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Czy są już może dostępne szpulę pasujące do modelu 4000D-C?niestety nadal brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Jeżeli jest jeszcze kij Ballistic, to poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 A do 5000 nie ma szpuli?są już szpulę 5000d w cenie promo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Wpłata ode mnie poszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr zander Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Czy dostępna jest Certate LT 3000D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Czy dostępna jest Certate LT 3000D ?aktualnie brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Czy do Vanforda dostanę szpulkę 2500s oraz korbę od 2500 modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Czy do Vanforda dostanę szpulkę 2500s oraz korbę od 2500 modelu ?aktualnie brak na stanie..temrin kilka miesięcy...korbką 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 (edytowane) Dzień dobry Ile trzeba poczekać na Certate LT 4000-CXH średnio głęboka? Można zamówić, opłacić i mieć pewność takiej ceny jak się pojawią? Czy są jakieś alternatywy dostępne? Edytowane 11 Maja 2023 przez MatB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Czyżby coś nie tak z tymi kołowrotkami Miravel? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Czyżby coś nie tak z tymi kołowrotkami Miravel?nieee...po prostu za dużo zamówiłem w preorderze , a sklepach mojego typu tanimi modelami raczej się nie handluje...mam ogólnie zbyt dużo towaru aktualnie na stanie i muszę się "odbalastować"Miravel jest bardzo fajny, z wyglądu i kultury pracy....jak ktoś szuka coś taniego to on jest najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Na rozmiar 1000 też będzie przecena? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Na rozmiar 1000 też będzie przecena?nie, bo nie mam na stanie...jest C2000SHG z tych małych....1000 nikt nie kupuje w żadnym segmencie bo 1000 ma głęboka szpulę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Czyżby coś nie tak z tymi kołowrotkami Miravel?Dzisiaj doszedł do mnie młynek z tej promocji. I chyba bardzo duże znaczenie skąd są te mlynki, w ostatnie dwa tygodnie miałem chyba z 11/12 mirabelek i żadna ale to dosłownie żadna nie kręciła po wyjęcia z pudełka tak dobrze jak ta, na sucho jak i po nawinięcia plecionki wszystko chodzi bardzo lekko i w końcu nie mam absolutnie do czego się przyczepić przez co młynek zostaje ze mną. Nie chciał bym chwalić dnia przed zachodem słońca ale jak ten młynek nie będzie stukał pukał to będę w szoku ze w końcu mam co chciałem. Na sucho wydaje się ze w środku kołowrotek jest posmarowany i w sumie to widać bo smaru troszkę pojawiło się na pinionie pod szpulka, szpulka góra dół chodzi równo i nie ma takiego charakterystycznego przeskoku w pewnym położeniu. Korbką kręci naprawdę bardzo lekko. Ogólnie za 400zl mega opcja. Szkoda tylko ze wysyłka droga i trochę niszczy naprawdę fajna promke. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Ten Miravel to bardziej Uktegra czy Nasci w innym korpusie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Ten Miravel to bardziej Uktegra czy Nasci w innym korpusie ?Ultegra to bardziej stradic, Twin power a miravel nasci Sahara 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Dzisiaj doszedł do mnie młynek z tej promocji.I chyba bardzo duże znaczenie skąd są te mlynki, w ostatnie dwa tygodnie miałem chyba z 11/12 mirabelek i żadna ale to dosłownie żadna nie kręciła po wyjęcia z pudełka tak dobrze jak ta, na sucho jak i po nawinięcia plecionki wszystko chodzi bardzo lekko i w końcu nie mam absolutnie do czego się przyczepić przez co młynek zostaje ze mną.Nie chciał bym chwalić dnia przed zachodem słońca ale jak ten młynek nie będzie stukał pukał to będę w szoku ze w końcu mam co chciałem.Na sucho wydaje się ze w środku kołowrotek jest posmarowany i w sumie to widać bo smaru troszkę pojawiło się na pinionie pod szpulka, szpulka góra dół chodzi równo i nie ma takiego charakterystycznego przeskoku w pewnym położeniu. Korbką kręci naprawdę bardzo lekko.Ogólnie za 400zl mega opcja.Szkoda tylko ze wysyłka droga i trochę niszczy naprawdę fajna promke.wysyłka droga....ja sam płace praktycznie 16 zł plus kartony i taśma, a mówisz że wysyłka droga....mam dokładać? I tak dokładam do MIRAVELA , żeby zejść z dużej ilości na stanie....daj żyć chłopie 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Shimano MIRAVEL 2500 Shimano MIRAVEL 2500S czy bebechy te same-jaka miedzy nimi rożnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Shimano MIRAVEL 2500 Shimano MIRAVEL 2500S czy bebechy te same-jaka miedzy nimi rożnicaróżnica jest wyłącznie w pojemności szpuli, reszta jest identyczna..brać poproszę szybko bo zaraz promocji nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Jaki jest czas oczekiwania na shimano miravel 4000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi