MefistoFishing Opublikowano 12 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Jaki jest czas oczekiwania na shimano miravel 4000?od ręki jest jeszcze kilka sztuk...miraveli mam około 30 sztuk na stanie w tym momencie jeszcze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 ok dzięki za szybkie info, chyba się skuszę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Czy przed wysyłką kołowrotki są sprawdzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 czy miravel 2500s jest dostępny i czy przed wysyłką sprawdzicie go bo nie chciałbym odsyłać go jak by była jakaś wada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 czy miravel 2500s jest dostępny i czy przed wysyłką sprawdzicie go bo nie chciałbym odsyłać go jak by była jakaś wada?mogę sprawdzić, ale nie wiem skąd jakiekolwiek historie o wadach w kołowrotkach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Szpulę oryginalne DAIWA CERTATE LT 4000CXH i 5000DXH - po 280 zł PONOWNIE DOSTĘPNE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 czy miravel 2500s jest dostępny i czy przed wysyłką sprawdzicie go bo nie chciałbym odsyłać go jak by była jakaś wada? mogę sprawdzić, ale nie wiem skąd jakiekolwiek historie o wadach w kołowrotkach??Ostatnio kupiłem sobie daiwę Fuego i niestety musiałem odesłac bo było słychać jakby łożysko hałasowało ale to w innym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 czy miravel 2500s jest dostępny i czy przed wysyłką sprawdzicie go bo nie chciałbym odsyłać go jak by była jakaś wada? mogę sprawdzić, ale nie wiem skąd jakiekolwiek historie o wadach w kołowrotkach??Ostatnio kupiłem sobie daiwę Fuego i niestety musiałem odesłac bo było słychać jakby łożysko hałasowało ale to w innym sklepiejest na stanie, mogę sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Czy dostępna jest szpula do TP 4000 PG z 2015 lub coś co pasuje do tego modelu ? Jakie ceny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Ok a zamówienie najlepiej przez forum czy przez sklep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Ok a zamówienie najlepiej przez forum czy przez sklep?przez sklep 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Czy dostępna jest szpula do TP 4000 PG z 2015 lub coś co pasuje do tego modelu ? Jakie ceny ?https://www.mefistofishing.pl/szpula-15-shimano-twin-power-4000-hg-pg-xg-p-1791.htmlkoszt wysyłka 20 zł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Strasznie dużo ostatnio idzie shimono stradic FL - cen mocno w dół czasem ponad 150 zł - czyżby ludzie się wyprzedawali bo będzie w tym roku nowy model ? Jak myślicie będzie gorzej ? Shimano ma takie dziwne akcje że zrobi rocznik dobry - potem 2 jakieś średnio udane i ponownie dobry model. z tego co wiem mają tam być bebechy ze starej stelli - coś podpowiecie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Strasznie dużo ostatnio idzie shimono stradic FL - cen mocno w dół czasem ponad 150 zł - czyżby ludzie się wyprzedawali bo będzie w tym roku nowy model ? Jak myślicie będzie gorzej ? Shimano ma takie dziwne akcje że zrobi rocznik dobry - potem 2 jakieś średnio udane i ponownie dobry model. z tego co wiem mają tam być bebechy ze starej stelli - coś podpowiecie ?Zajrzyj tuhttp://jerkbait.pl/topic/77579-spinningowe-nowo%C5%9Bci/page-74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Strasznie dużo ostatnio idzie shimono stradic FL - cen mocno w dół czasem ponad 150 zł - czyżby ludzie się wyprzedawali bo będzie w tym roku nowy model ? Jak myślicie będzie gorzej ? Shimano ma takie dziwne akcje że zrobi rocznik dobry - potem 2 jakieś średnio udane i ponownie dobry model. z tego co wiem mają tam być bebechy ze starej stelli - coś podpowiecie ?Dogłębne analizy nie mają żadnego sensu. Po prostu jak jest w jakichś momentach sprzedaż na poziomie niższym niż normalnie i trzeba odzyskać częściowo pieniądze włożone w towar to trzeba go po prostu sprzedać byle sprzedać...niestety takie zasady są na rynku...nie ma ciągłego "ssania" ...zresztą w wielu branżach sprzedaż w tym roku jest "słaba"....co do Stradic FL...nowy model ma być we wrześniu ( teoretycznie ) dlatego jeśli ktoś ma nadwyżki tego modelu też chce się ich pozbyć ...nic w tym ani dziwnego ani podejrzanego. Dywagacje , że są jakieś serie co druga, czy co trzecia udane to BAJKI....każda seria ma swoje plusy i minusy i tak było zawsze. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 szpule do certate4000lt poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Do okoniówki do 8g brać tego Shimano MIRAVEL 2500S czy szukać czegoś w używanych, tak do 400 zł , zależy mi na płytkiej szpuli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 (edytowane) Do okoniówki do 8g brać tego Shimano MIRAVEL 2500S czy szukać czegoś w używanych, tak do 400 zł , zależy mi na płytkiej szpuli.Przepraszam troszkę pomyliłem działy . Edytowane 13 Lipca 2023 przez teki77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 13 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Przepraszam troszkę pomyliłem działy . brać MIRAVEL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalinhoo Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Poproszę Miravel 2500s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Poproszę Miravel 2500s.399+20 zł do wpłatyMEFISTO FISHING SHOPAlicja HawrylukMałopolska 6028-200 StaszówNIP 866-158-06-94REGON 260184613tel. +48 515 186 287numer konta bankowego:11 1140 2017 0000 4802 0703 7411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalinhoo Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Przelew poszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Przelew poszedlpodaj na priva dane do wysyłki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Priv ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 aktualizacja wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi