Skocz do zawartości

MEFISTO WYPRZEDAŻE

Rekomendowane odpowiedzi

czy miravel 2500s jest dostępny i czy przed wysyłką sprawdzicie go bo nie chciałbym odsyłać go jak by była jakaś wada?

mogę sprawdzić, ale nie wiem skąd jakiekolwiek historie o wadach w kołowrotkach??

Ostatnio kupiłem sobie daiwę Fuego i niestety musiałem odesłac bo było słychać jakby łożysko hałasowało ale to w innym sklepie

czy miravel 2500s jest dostępny i czy przed wysyłką sprawdzicie go bo nie chciałbym odsyłać go jak by była jakaś wada?

mogę sprawdzić, ale nie wiem skąd jakiekolwiek historie o wadach w kołowrotkach??

Ostatnio kupiłem sobie daiwę Fuego i niestety musiałem odesłac bo było słychać jakby łożysko hałasowało ale to w innym sklepie

jest na stanie, mogę sprawdzić 

Strasznie dużo ostatnio idzie shimono stradic FL - cen mocno w dół czasem ponad 150 zł - czyżby ludzie się wyprzedawali bo będzie w tym roku nowy model ? 

Jak myślicie będzie gorzej ? Shimano ma takie dziwne akcje że zrobi rocznik dobry - potem 2 jakieś średnio udane i ponownie dobry model. 

z tego co wiem mają tam być bebechy ze starej stelli - coś podpowiecie ?

• Like 1

Strasznie dużo ostatnio idzie shimono stradic FL - cen mocno w dół czasem ponad 150 zł - czyżby ludzie się wyprzedawali bo będzie w tym roku nowy model ? 

Jak myślicie będzie gorzej ? Shimano ma takie dziwne akcje że zrobi rocznik dobry - potem 2 jakieś średnio udane i ponownie dobry model. 

Zajrzyj tu

http://jerkbait.pl/topic/77579-spinningowe-nowo%C5%9Bci/page-74

Dogłębne analizy nie mają żadnego sensu. Po prostu jak jest w jakichś momentach sprzedaż na poziomie niższym niż normalnie i trzeba odzyskać częściowo pieniądze włożone w towar to trzeba go po prostu sprzedać byle sprzedać...niestety takie zasady są na rynku...nie ma ciągłego "ssania" ...zresztą w wielu branżach sprzedaż w tym roku jest "słaba"....co do Stradic FL...nowy model ma być we wrześniu ( teoretycznie ) dlatego jeśli ktoś ma nadwyżki tego modelu też chce się ich pozbyć ...nic w tym ani dziwnego ani podejrzanego. Dywagacje , że są jakieś serie co druga, czy co trzecia udane to BAJKI....każda seria ma swoje plusy i minusy i tak było zawsze.

• Like 4

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...