Skocz do zawartości

MEFISTO WYPRZEDAŻE

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Dobry wieczór

Poszukuję kołowrotka Vanford oznaczenie z katalogu VFC2000FS na chwilę obecną nie widzę u Państwa na stronie w dostępności. Można się spodziewać w najbliższym czasie ??

Biorę jeszcze takie modele pod uwagę może jesteście Państwo w stanie zasugerować coś??

- COMPLEX XR C2000 F4

- SOARE BB C2000 SSPG

- VANQUISH FC C2000 S

Kołowrotek w przeznaczeniu pod okonie przy wędce do 15g interesuje mnie tylko i wyłącznie mały nawój.

Dziękuję za wszelką pomoc

Pozdrawiam Robert

Dobry wieczór

Poszukuję kołowrotka Vanford oznaczenie z katalogu VFC2000FS na chwilę obecną nie widzę u Państwa na stronie w dostępności. Można się spodziewać w najbliższym czasie ?? - NIE Będzie w ciągu kilku miesięcy albo w ogóle już

Biorę jeszcze takie modele pod uwagę może jesteście Państwo w stanie zasugerować coś??

- COMPLEX XR C2000 F4 - termin 2 miesiące

- SOARE BB C2000 SSPG - od ręki

- VANQUISH FC C2000 S - 2-5 tygodni

=======

soare bb jest całkiem fajny, może tez być Caldia MQ 2000S-H, może tez być fajniejszy niż VANFORD ...Cardiff XR C2000SHG...albo full wypas Airity LT 2000S-H :)

Kołowrotek w przeznaczeniu pod okonie przy wędce do 15g interesuje mnie tylko i wyłącznie mały nawój.

Pozdrawiam Robert

Dobry wieczór

Poszukuję kołowrotka Vanford oznaczenie z katalogu VFC2000FS na chwilę obecną nie widzę u Państwa na stronie w dostępności. Można się spodziewać w najbliższym czasie ??

- COMPLEX XR C2000 F4

- SOARE BB C2000 SSPG

- VANQUISH FC C2000 S

Pozdrawiam Robert

przeoczyłem że mały nawój :)

Dobry wieczór

Poszukuję kołowrotka Vanford oznaczenie z katalogu VFC2000FS na chwilę obecną nie widzę u Państwa na stronie w dostępności. Można się spodziewać w najbliższym czasie ?? - NIE Będzie w ciągu kilku miesięcy albo w ogóle już

- COMPLEX XR C2000 F4 - termin 2 miesiące

- SOARE BB C2000 SSPG - od ręki

- VANQUISH FC C2000 S - 2-5 tygodni

=======

soare bb jest całkiem fajny, może tez być Caldia MQ 2000S-H, może tez być fajniejszy niż VANFORD ...Cardiff XR C2000SHG...albo full wypas Airity LT 2000S-H :)

Pozdrawiam Robert

A o co chodzi z tym Soare XR C2000

SSPG - JDM jaka jest różnica między tym nowym modelem i jak z dostępnością ??

Pozdrawiam Robert

• Dodaj nową pozycję...