arto83 Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 (edytowane) Ok. To biorę. Dane do przelewu te co wyżej tak? Swoje dane wyślę na priv? Edytowane 2 Lutego 2024 przez arto83 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 2 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Ok. To biorę. Dane do przelewu te co wyżej tak? Swoje dane wyślę na priv?wszystko na priv..ja już usuwam ze sklepu, żeby nie było dubla 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 3 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 kiedy dostepny TP 24 w PL ??? ( zamówiony w formie przedsprzedaży) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 kiedy dostepny TP 24 w PL ??? ( zamówiony w formie przedsprzedaży)teoretycznie marzec/kwiecień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 CzołemNie planujesz może jakiejś szalonej promocji na TP SW-C 4000XG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 8 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 CzołemNie planujesz może jakiejś szalonej promocji na TP SW-C 4000XG ?1700 zł z wysyłką, to raczej dumpingowa cena 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Tp4000pg? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tato1 Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Tp4000pg? Podpinam się pod pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Ja też.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 A ja zapytam kiedy Cardiff będzie dostępny? Czy tylko indywidualne zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Tp4000pg?absolutnie, dostałem teraz ostatnie 5 sztuk z Shimano co były kiedyś omyłkowo ponownie w systemie...więc zostały mi już 2 sztuki, tanio nie mogę sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 A ja zapytam kiedy Cardiff będzie dostępny? Czy tylko indywidualne zamówienieczemu indywidualnie?? absolutnie...zamamwiam ten młynek na stock zawsze...ale rzadko przychodzi i szybko schodzi..z tego co kojarzę luty marzec będzie kilka sztuk u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Gdyby tak cardiffa zmontowali, podobnie jak w poprzedniej generacji c3000... łowiłbym.Jest szansa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 1.6 za TP C3000 to super cena Jednak te wysokie przełożenie mnie zastanawia. Myślę o pstrągach i odrze na lekko 15g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Cardiff XR pracuje bajecznie... no i ta waga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 1.6 za TP C3000 to super cenaJednak te wysokie przełożenie mnie zastanawia. Myślę o pstrągach i odrze na lekko 15g.a tacy co zawsze kupują u mnie tylko wersje XG, a są tacy co tylko PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Gdyby tak cardiffa zmontowali, podobnie jak w poprzedniej generacji c3000... łowiłbym.Jest szansa?no niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 a tacy co zawsze kupują u mnie tylko wersje XG, a są tacy co tylko PG Myślałem, że PG tylko od rozmiaru 4000 się zaczyna. Nie widziałem TP C3000 PG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Myślałem, że PG tylko od rozmiaru 4000 się zaczyna. Nie widziałem TP C3000 PGnapisałem ogólnie, nie miałem na myśli rozmiaru, tylko przełożenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Rozumiem. Chodzi mi mocno po głowie ten XD C3000 tylko jestem ciekaw czy te przełożenie nie jest za wysokie tj przy dropie 15g lub główce 12g nie będzie "mulił"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Rozumiem. Chodzi mi mocno po głowie ten XD C3000 tylko jestem ciekaw czy te przełożenie nie jest za wysokie tj przy dropie 15g lub główce 12g nie będzie "mulił"?Tego nikt Ci nie jest w stanie powiedzieć .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fender Opublikowano 15 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 Szpule do TP 4000 PG to kiedy będą dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 Szpule do TP 4000 PG to kiedy będą dostępne?nawet najwięksi jasnowidzowie nie są w stanie podać dokładnej daty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Szpule do TP 4000 PG to kiedy będą dostępne?Mam jedną nową, za 200 mogę odstąpić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2024 Wezmę reszta pv .. Te szpulke Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi