MefistoFishing Opublikowano 7 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Podwójna korba do Stella 3000 FKJaka cena ewentualnie z vańka podejdzie?pewnie ze podejdzie od vankisza, cena ostateczna jest na stronie..mam ostatnie 30 sztuk tych korbek , wykupiłem wszystko z magazynu shimano i więcej juz ich będzie jak zejdą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorrys7 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Czy dostepna jest szpula do exsence BB4000MHG,ewentualnie ktore pasuja zamiennik? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compressor Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Serwus, Chcę kupić TWIN POWER FE 4000PG + zapasowa szpula 4000M + knob. @MefistoFishing da radę zrobić jakąś fajną cenę :-) za komplet ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Serwus, Chcę kupić TWIN POWER FE 4000PG + zapasowa szpula 4000M + knob. @MefistoFishing da radę zrobić jakąś fajną cenę :-) za komplet ?hmm...1820 zł + 450 zł = 2270 zł, wysyłka i knob free...taniej sorry 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compressor Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 hmm...1820 zł + 450 zł = 2270 zł, wysyłka i knob free...taniej sorry2200 i dobijamy targu....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 2200 i dobijamy targu....?nie zależy mi by za tyle sprzedać, szukaj gdzie indziej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compressor Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 nie zależy mi by za tyle sprzedać, szukaj gdzie indziej Znalazłem :-) i już nie raz tu zamawiałem.https://www.fishernator.com/shimano-twin-power-fe-beidseitig-stationary-fishing-reel-frontbremse-tpc2000sfe-00-en.html?s=27803 Dodatkowo zawsze jest 3% rabatu. także Twinek wychodzi jakieś 406.75eur ale.. Zwyczajnie chciałem dać zarobić swojemu... no ale tobie nie zależy... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compressor Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Kur... Jakie "zarobić"!? Niektórym to nawet jakby się pokazało fakturę zakupu to chcieliby rabat. Wstyd.Wstyd to jest przeklinać i wtrącać się w rozmowę... Twoje zdanie nie ma tu żadnego znaczenia. Nie trać czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Wstyd to się targować o 70 zł z chłopakiem co ma konret sklep i bardzo dobre ceny. Nie stać na twin powera i szpule to kupic stradica...komedia ???????????? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Świetna akcja - targowanie się publicznie w wątku…. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Znalazłem :-) i już nie raz tu zamawiałem.https://www.fishernator.com/shimano-twin-power-fe-beidseitig-stationary-fishing-reel-frontbremse-tpc2000sfe-00-en.html?s=27803 Dodatkowo zawsze jest 3% rabatu. także Twinek wychodzi jakieś 406.75eur ale.. Zwyczajnie chciałem dać zarobić swojemu... no ale tobie nie zależy... PozdrawiamNie chciałeś mi dać zarobić tylko mnie oskubać marże na shimano czy daiwa są bardzo malutkie...gdyby w Polsce ceny były w EUR sprzedaży i zakupu i byśmy mieli VAT jak w Austrii czy Niemczech to byśmy mieli ceny niższe od nich...a niestety cenniki zakupu są hurtowe u dystrybutorów przeliczna po zapewne asekuracyjnych zawyżonych kursach euro..przeliczone na PLN..do tego VAT 23% i jest jak jest. KUpuj gdzie Ci pasuje..mnie twój algorytm zakupów w ogóle nie interesuje każdy robi co chce jego wola. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compressor Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 (edytowane) :D - nakręcacie się jak dzieci na karuzeli :D @Krzysztof Jeżyna, @psd27, @MefistoFishing - potraktujcie to jak eksperyment społeczny. @remek proszę o usunięcie śmieci - wyczyszczenie wątku. Edytowane 19 Grudnia 2024 przez Compressor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 :D - nakręcacie się jak dzieci na karuzeli :D @Krzysztof Jeżyna, @psd27, @MefistoFishing - potraktujcie to jak eksperyment społeczny. @remek proszę o usunięcie śmieci - wyczyszczenie wątku.I co niby Remek ma Cie usunąć? Bez przesady, ludzkim jest błądzić, wybaczamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekRadek Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Ja poproszę ofertę na 23DLNS96M i biorę bez targowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Ja poproszę ofertę na 23DLNS96M i biorę bez targowania 1100 z wysyłką, mam jedną tylko w tej gramaturze na stanie, wysyłka w tubie PCV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia A będziesz miał 90L czy u nas nie będę dostępne? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Witam, chciałbym zapytać o cenę Ultegry 3000 i 4000 (przedni hamulec o ile w ogóle istnieją inne...), pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Cześć, jaka cena za ultegre 2000s+szpula zapasowa? Obie szpule płytkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Witam, chciałbym zapytać o cenę Ultegry 3000 i 4000 (przedni hamulec o ile w ogóle istnieją inne...), pozdrawiam.NIE MA I NIE BEDZIE< nowa wersja będzie w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia A coś o nowej Ultegrze 5500 wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia A coś o nowej Ultegrze 5500 wiadomo?zero informacjipolecam to:https://www.mefistofishing.pl/daiwa-castizm-25-qd-jdm-top-model-wkrecana-korbka-p-2918.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Cześć, jaka cena za ultegre 2000s+szpula zapasowa? Obie szpule płytkie400 zł kołowoortek z wysyłka, szpuli brak w tym momencie u mnie i Shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Cześć, znalazłaby się szpulka od Stradica 2500 FM lub ew. inna pasująca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Cześć, znalazłaby się szpulka od Stradica 2500 FM lub ew. inna pasująca?mam od FL 2500/C3000, od FM 3500/C3000, vanford 2500SHG plytak, od TP , od stelli, od vankiszaów...wszystko mam zależy ile chcesz kasy się pozbyć na taką szpulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Jak najmniej Masa nie jest istotna, jestem facetem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi