MefistoFishing Opublikowano 7 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Witam,masz jakiś kołowrotek 2000 za rozsądne pieniądze, którego nie widać na sklepie?Pozdrawiamhahaha raczej nie mam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Masz może zapasawą szpulę do certaty lt 2500 .Model 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 24 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Masz może zapasawą szpulę do certaty lt 2500 .Model 2019brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majcyk_mx Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Potrzebuję rączkę do korbki od vanquisha 4000 19. Znajdzie się coś? Edytowane 26 Kwietnia przez majcyk_mx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Potrzebuję rączkę do korbki od vanquisha 4000 19. Znajdzie się coś? masz na myśli knob czy całą korbkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Hej, Szukam kołowrotka w wielkości Shimano Stradic C 3000. Chyba skłaniam się ku płytkiej szpuli, aczkolwiek nie jest to warunek konieczny. Na stronie wpadł mi w oko Shimamo Sephia 3000. Może kilka słów o poszczególnych modelach(bo widzę 3 różne) i ewentualnie coś zamiast w/w modelu...Przeznaczenie okonie i pstrągi, ale raczej nie delikatnie ???? Z góry dziękuję Pozdrawiam Łukasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Hej, Szukam kołowrotka w wielkości Shimano Stradic C 3000. Chyba skłaniam się ku płytkiej szpuli, aczkolwiek nie jest to warunek konieczny. Na stronie wpadł mi w oko Shimamo Sephia 3000. Może kilka słów o poszczególnych modelach(bo widzę 3 różne) i ewentualnie coś zamiast w/w modelu...Przeznaczenie okonie i pstrągi, ale raczej nie delikatnie Z góry dziękuję Pozdrawiam ŁukaszSephia BB C3000S jak najbardziej będzie OKI, Sephia XR jest dwa razy droższa a chcesz wydać tyle co na STradic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) Stradica 3000C mam od kilku sezonów, dokupiłem do niego na okonie płytką szpulę od Vanforda. Fajny kołowrotek, u mnie nie ma lekko,ciągle w użytku, topił się na pstragach w Norwegii????Powyższy potrzebuje serwisu, a że zawsze mi się ta Sephia podobała to pomyślałem o niej. Mam też pierwszego Rarenium 2500, ale ma wąska szpulę i mi nie leży. To mówisz że Sephia BB C3000 S będzie git? A i pytanie dodatkowe czy szpule Stradic/Vanford/Sephia wzajemnie się wymieniają? Edytowane 27 Kwietnia przez ŁukaszGD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Stradica 3000C mam od kilku sezonów, dokupiłem do niego na okonie płytką szpulę od Vanforda. Fajny kołowrotek, u mnie nie ma lekko,ciągle w użytku, topił się na pstragach w NorwegiiPowyższy potrzebuje serwisu, a że zawsze mi się ta Sephia podobała to pomyślałem o niej. Mam też pierwszego Rarenium 2500, ale ma wąska szpulę i mi nie leży.To mówisz że Sephia BB C3000 S będzie git? A i pytanie dodatkowe czy szpule Stradic/Vanford/Sephia wzajemnie się wymieniają?będzie git....szpule new iem czy są zamienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Ok. Ostatnie pytanie, korba wkręcana czy składana????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Ok. Ostatnie pytanie, korba wkręcana czy składana?oczywiście że wkręcanai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Dobra to daj tu , albo na priv ile kasy... Dasz radę wysłać tak żeby był do środy????? Bo u mnie nie ma przetojów????. Jak coś to mogę puścić blik... Dziękuję i pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majcyk_mx Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia masz na myśli knob czy całą korbkę?Knob ale jak nie będzie to korbke też przyjmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Knob ale jak nie będzie to korbke też przyjmę knob 40 zł, korbki są na stronie, wybierasz długość jaką ci pasuje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Dobra to daj tu , albo na priv ile kasy... Dasz radę wysłać tak żeby był do środy? Bo u mnie nie ma przetojów. Jak coś to mogę puścić blik... Dziękuję i pozdrawiam Łukasznie mam BB C3000S na stanie, mam same XR C3000SDH HG...jak zamówię BB, to dojdzie do mnie raczej wtorek środa i nie dostaniach na 1 pmaja...co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Ok. W takim razie przemyślę na spokojnie i odezwę się po "majówce". Dziękuję za odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majcyk_mx Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia knob 40 zł, korbki są na stronie, wybierasz długość jaką ci pasuje.....Poproszę knob:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 28 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Poproszę knob:)podaj na priva adres, itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yevbes Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Sephia BB C3000S jak najbardziej będzie OKI, Sephia XR jest dwa razy droższa a chcesz wydać tyle co na STradic Przepraszam ze wliazlem, bb i xr to w ogole rozne kolowrotki bb zrobiona na baze ultegry , xr na baze vanforda, jak na mnie to nizej niz stradic 19(23 ) lepiej nie trzeba zchodic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Kiedy wrócą w ofercie, oliwki Hedgehog Medium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Daiwa Lexa 3000, jak to cenowo wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Daiwa Lexa 3000, jak to cenowo wygląda ?https://www.mefistofishing.pl/daiwa-lexa-lt-3000-new-2023-p-2800.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Dialuna też będzie w promocji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 23 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Dialuna też będzie w promocji?nie be∂zie ...jak coś chcesz pisz na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 23 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Kiedy wrócą w ofercie, oliwki Hedgehog Medium? https://www.mefistofishing.pl/smary-i-oliwki-c-65.html od 2 tygodni jest cała paleta smarów i oliwek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi