Skocz do zawartości

MEFISTO WYPRZEDAŻE

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Hej,

Szukam kołowrotka w wielkości Shimano Stradic C 3000. Chyba skłaniam się ku płytkiej szpuli, aczkolwiek nie jest to warunek konieczny. Na stronie wpadł mi w oko Shimamo Sephia 3000. Może kilka słów o poszczególnych modelach(bo widzę 3 różne) i ewentualnie coś zamiast w/w modelu...

Przeznaczenie okonie i pstrągi, ale raczej nie delikatnie ????

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Łukasz

• Like 1

Hej,

Szukam kołowrotka w wielkości Shimano Stradic C 3000. Chyba skłaniam się ku płytkiej szpuli, aczkolwiek nie jest to warunek konieczny. Na stronie wpadł mi w oko Shimamo Sephia 3000. Może kilka słów o poszczególnych modelach(bo widzę 3 różne) i ewentualnie coś zamiast w/w modelu...

Przeznaczenie okonie i pstrągi, ale raczej nie delikatnie

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Łukasz

Sephia BB C3000S jak najbardziej będzie OKI, Sephia XR jest dwa razy droższa :) a chcesz wydać tyle co na STradic :)

• Like 2

Stradica 3000C mam od kilku sezonów, dokupiłem do niego na okonie płytką szpulę od Vanforda. Fajny kołowrotek, u mnie nie ma lekko,ciągle w użytku, topił się na pstragach w Norwegii????

Powyższy potrzebuje serwisu, a że zawsze mi się ta Sephia podobała to pomyślałem o niej. Mam też pierwszego Rarenium 2500, ale ma wąska szpulę i mi nie leży.

To mówisz że Sephia BB C3000 S będzie git?

A i pytanie dodatkowe czy szpule Stradic/Vanford/Sephia wzajemnie się wymieniają?

Edytowane przez ŁukaszGD

Stradica 3000C mam od kilku sezonów, dokupiłem do niego na okonie płytką szpulę od Vanforda. Fajny kołowrotek, u mnie nie ma lekko,ciągle w użytku, topił się na pstragach w Norwegii

Powyższy potrzebuje serwisu, a że zawsze mi się ta Sephia podobała to pomyślałem o niej. Mam też pierwszego Rarenium 2500, ale ma wąska szpulę i mi nie leży.

To mówisz że Sephia BB C3000 S będzie git?

A i pytanie dodatkowe czy szpule Stradic/Vanford/Sephia wzajemnie się wymieniają?

będzie git....szpule new iem czy są zamienne :)

Dobra to daj tu , albo na priv ile kasy... Dasz radę wysłać tak żeby był do środy? Bo u mnie nie ma przetojów. Jak coś to mogę puścić blik...

Dziękuję i pozdrawiam

Łukasz

nie mam BB C3000S na stanie, mam same XR C3000SDH HG...jak zamówię BB, to dojdzie do mnie raczej wtorek środa i nie dostaniach na 1 pmaja...co robić?

Sephia BB C3000S jak najbardziej będzie OKI, Sephia XR jest dwa razy droższa :) a chcesz wydać tyle co na STradic :)

Przepraszam ze wliazlem, bb i xr to w ogole rozne kolowrotki bb zrobiona na baze ultegry , xr na baze vanforda, jak na mnie to nizej niz stradic 19(23 ) lepiej nie trzeba zchodic

• 4 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...