Bolen30 Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Kiedy mogą być w najbliższym czasie daiwy caldia od modelu 2500 wzwyż?Najnowszy wypust bo wyglądają świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 19 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Kiedy mogą być w najbliższym czasie daiwy caldia od modelu 2500 wzwyż?Najnowszy wypust bo wyglądają świetnieniebawem...1-2 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Dostępna jest caldia '21 2500D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 20 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Dostępna jest caldia '21 2500D ?tylko MQ mam, ale same małe 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca tylko MQ mam, ale same małe 2000No o tą MQ mi chodzi tylko 2500D 2000s mam i jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 20 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca No o tą MQ mi chodzi tylko 2500D 2000s mam i jestem bardzo zadowolonynie mam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Myślę ale nad 2500 lub nawet 3000pod pstragi .Jedyny minus to taki ze nawoju plecionek niebedzie jak w schimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Czy "Wędka Shimano AERO X7 AEX7DPFDR13 = 1000 zł" jest dostępna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Czy "Wędka Shimano AERO X7 AEX7DPFDR13 = 1000 zł" jest dostępna?tak, jedna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca tak, jedna sztukaPoproszę zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Poproszę zatemMEFISTO FISHING SHOPAlicja HawrylukMałopolska 6028-200 Staszów11 1140 2017 0000 4802 0703 7411===================przelej tysiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Poproszę zatemMEFISTO FISHING SHOPAlicja HawrylukMałopolska 6028-200 Staszów11 1140 2017 0000 4802 0703 7411===================przelej tysiakaPoszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emrys Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Czy sa jakies plytkie szpule pasujace do Stelli 4000M? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 30 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Czy sa jakies plytkie szpule pasujace do Stelli 4000M?Nie ma takowych w sprzedaży ani produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaM3 Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Hej, mógłbym poprosić o cenę Shimano Calcutta 301Xg MD?Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 31 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Hej, mógłbym poprosić o cenę Shimano Calcutta 301Xg MD?Pozdrawiam SebastianConquest MD 301XGLH - 1800 złConquest MD 301XGLH - 1800 zł Conquest MD 301XGLH - 1800 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca Odłóż mi to: Daiwa CROSSCAST 45 SCW 5000C QD OT - 1 sztuka = 200 zł dobiorę jeszcze parę rzeczy że strony... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Czy wedka shimano soare xr 2,29 0.6-6 (tubular) jest dostępna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Czy wedka shimano soare xr 2,29 0.6-6 (tubular) jest dostępna?brak, będzie w kwietniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaM3 Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia DziękiConquest MD 301XGLH - 1800 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Twin power FE 3000c czy dostępny i w jakiej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Twin power FE 3000c czy dostępny i w jakiej cenie?1700 zł z wysyłka, na stanie jest z 5 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 1700 zł z wysyłka, na stanie jest z 5 sztuk Dziękuję za odpowiedź a w MHG też 3000 jaka cena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Dziękuję za odpowiedź a w MHG też 3000 jaka cena ?nie, normalna, i brak na stanie, termin dostaw nieokreślony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Witam,masz jakiś kołowrotek 2000 za rozsądne pieniądze, którego nie widać na sklepie?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi