casso Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 witam jestem zainteresowany tym kręciołem, będę go używał do średniociężkiego spinningu, czy któryś z kolegów używa go lub mógłby powiedziec coś na jego temat? chyba że może polecić coś innego w podobnej cenie (200-250PLN) dziękuję z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ..a jaki rozmiar kolegę Łukasza interesuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ..a jaki rozmiar kolegę Łukasza interesuje ? a 2500 mnie interesuje , miałem w ręku 4000 i wydaje się być solidnie wykonany jak uważasz? znajdę coś lepszego za dwie stówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ...a może to http://www.allegro.pl/item184906592_ryobi_zauber_1000_do_300 0_24m_gwarancja.htmlsłyszałem pochlebne opinie na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 choć licytacja zakończyła sie to podany jest nr kontaktowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi