jigger Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Witam Szanownych Kolegów, Może ktoś z Was wie gdzie można w tych województwach kupić duże ryby do wpuszczenia do stawu? Najbardziej zależałoby mi na dużych szczupakach, linach, karasiach? Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smyku Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 szukaj tu http://www.pankarprybacy.pl/forumrybacy2011/phpBB3/viewforum.php?f=3&sid=262601861270826035faa095a4efad55 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Może jeszcze tutaj zobacz:http://ryby-mazury.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Jedź na Drużno po karasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotwic Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 jigger, zbyt ogólne zadałeś pytanie, by dostać sensowną odpowiedź. Kiedy chcesz te ryby kupić? Ile ryb poszczególnych gatunków? Masz transport dla tych ryb czy trzeba to zamówić? Stać Cię na każdą cenę, czy ma być tanio? Sam sprawę ogarniesz czy potrzeba koordynacji działań?To tak tylko dla orientacji, byś wiedział, że hasło" kupię ryby" nic nie wnosi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jigger Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Dzięki za podpowiedzi, natomiast precyzując swoje zapytanie w nawiązaniu do tego co powiedział kolega @Kotwic, to sprawa wygląda następująco: Mam staw o powierzchni prawie 1ha, średnia głębokość 1,8m, w najgłębszym miejscu 3m. Najpierw przede mną akcja oczyszczania tego stawu, bo jest w nim mnóstwo śmieci ... później jeszcze chciałbym oczyścić go bakteriami do stawów. Ryby planowałem wpuścić w 2023, raczej na jesień. Nigdy nie miałem do czynienia z zarybieniami i dziękuję za każdą dobrą radę. Na pewno przydałby się transport. Myślałem o takich gatunkach jak amur, karaś, lin i szczupak. Planowałem przeznaczyć na całość zarybienia 10000 zł. Co o tym myślicie? Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Po oczyszczeniu stawu ze śmieci a przed zarybieniem zrób wapnowanie. Szczegóły na pewno znajdziesz w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi