rybarak Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) Skarbnik jest w błędzie. Masz składkę członkowską więc jesteś członkiem PZW. Składkę na ochronę i zagospodarowanie wód wnosisz gdzie Ci się podoba. Sprawa ma się inaczej jeśli chodzi o dostęp do porozumień międzyokręgowych. Jeśli chciałbyś korzystać z wód innych okręgów w ramach porozumień, które zawarł Twój macierzysty okręg to wówczas powinieneś wnieść u siebie obydwie składki. Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez rybarak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Ostatnio o to pytałem w moim kole i po opłaceniu samej składki członkowskiej w PZW mogę sobie opłacić gdzie chce pełną składkę na zagospodarowanie, pytałem w kole w okręgu Wałbrzych. Składka członkowska wszędzie jest taka sama odgórnie ustalona a na zagospodarowanie mogą być różnej wielkości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 cześć , mając wykupione e-zezwolenie jednodniowe dla wędkarzy niezrzeszonych muszę wypełniać rejestr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Nie w każdym okręgu jest taki wymóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi