highvoltage Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Już doczytałem w necie i sprawdziłem na schematach. Myślałem że to jest inaczej zrobione , mam taki zestaw dołożony i niestety mi "strzeliła" ta blaszka w beast 41 na wyjeździe do Szwecji. A w trollingu to przydatna rzecz , więc zastanawiałem się nad wymianą na tego Lewsa ale skoro on ma to samo to nie będę nic zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 To samo, przed sezonem rozkręcałem lews'a i rozwiązanie jest niemal identyczne, w revo beast również dokładałem, póki co zero problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopszmercen Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 No więc tak, po rozmowie z kolegą który w tym wątku miał ten sam problem z luzem wzdłużnym na korbce też odesłałem do sklepu. Tego kolegi multik wymieniono i ma luz minimalnie mniejszy ale bez szału, mi dziś kurier zamienił paczki (dał nowy kręcioł a zabrał paczkę ze starym) i luz jest identyczny czyli TTTM.Napisałem to dla potomnych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Wszędzie są dostępne wersje 7.2:1. Spotkaliście się w Polsce z wersją 6.5:1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi