Krzysiu Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Witam Szanowne grono czy ktoś z forumowiczów miał może styczność z wyżej wymienionym serwisem.W serwisie tym sprzedają używane silniki zaburtowe i ciekaw jestem czy ktoś może miał styczność coś kupował , zna ten serwis itp.Z góry dziękuje za każda konstruktywna opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mk77 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Też jestem zainteresowany opiniami o tym serwisie. Mam do wymiany oleje i ogólnie przegląd yamachy 4 konie 4suw. Robią tam takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Witam Szanowne grono czy ktoś z forumowiczów miał może styczność z wyżej wymienionym serwisem.W serwisie tym sprzedają używane silniki zaburtowe i ciekaw jestem czy ktoś może miał styczność coś kupował , zna ten serwis itp.Z góry dziękuje za każda konstruktywna opinie .właściciel wydaje się uczciwy, idzie pogadać i ponegocjować, poświęci czas na wszystko co potrzebujesz. wziąłem niedawno silnik, jak się sprawdzi wyjdzie po sezonie (trafiłem z polecenia znajomego który dwa silniki z ww serwisu wziął i śmiga 3 sezony bez usterek)Na prośbę nagra film z pracy oraz co aktualnie ma na stanie, papiery, fakturę wystawia i gwarancje ja kilka mth idzie załatwić. Edytowane 12 Grudnia 2022 przez tobiasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiu Opublikowano 12 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Super dzięki za opinie właściciel ma kilka ciekawych silników i myślałem podjechać a ze mam kawałek bo jestem z Krakowa to nie chciałem jechać w ciemno .Fakt pan z którym rozmawiałem wydawał się bardzo rzeczowy i raczej nie brzmiał jak by chciał coś wcisnąć na sile .Ale jak to mówią przezorny …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Super dzięki za opinie właściciel ma kilka ciekawych silników i myślałem podjechać a ze mam kawałek bo jestem z Krakowa to nie chciałem jechać w ciemno .Fakt pan z którym rozmawiałem wydawał się bardzo rzeczowy i raczej nie brzmiał jak by chciał coś wcisnąć na sile .Ale jak to mówią przezorny ….A którymi jesteś zainteresowany? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiu Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 (edytowane) Patrzyłem na evinrude e tec 40 i na suzuki 40 ogólnie coś 30-40 km Edytowane 13 Grudnia 2022 przez Krzysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiu Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Oglądałeś może któryś z nich i mógłbyś się wypowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 (edytowane) Patrzyłem na evinrude e tec 40 i na suzuki 40 ogólnie coś 30-40 kmsuzuki mi powiedział wprost, że kopci więc nie patrzyłem na niego - wizualnie najlepszy stan tam miał. Ja patrzyłem hondę i mercurego 40/60. Wziąłem mercury. Jak masz whatsup napisz do mnie 533877858 Edytowane 13 Grudnia 2022 przez tobiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marioligi Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Jeżeli masz się na jakiś silnik decydować to celuj w Yamahę albo Mercurego - masz tu zapewniony dostęp do części.Nie śpiesz się z zakupem - przywozi silniki raz na jakiś czas. Pojedz po silnik z serwisantem - jeżeli masz taką możliwość.(większość firm spedycyjnych nie przewozi silników- utrudniony zwrot w przypadku wysyłki) Jeżeli nie masz to w ciągu 14 dni załatw sprawdzenie silnika w serwisie u siebie.(na 14 dni jest udzielana gwarancja rozruchowa)Większość silników, które oferuje ten sprzedawca jest sprowadzonych i do większości z tych silników posiada dokumenty rejestracyjne - jest więc jakaś podstawowa legalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiu Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Dzięki serdeczne muszę przemyśleć temat udało mi się już porozmawiać z kolega „Tobiasz” wiec coś nie coś już wiedzy zasięgałem ale bardzo dziękuje za dobra radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 .(większość firm spedycyjnych nie przewozi silników- utrudniony zwrot w przypadku wysyłki) .Skąd takie info kolego? Ja zamawiam przez epake i średnio raz w tygodniu wysyłam silnik. Małe do 40kg 2T wysyłam zapakowany przeważnie wybieram inpost. Większe i 4T wysyłam na półpalecie i palecie przeważnie najtaniej wychodzi DHL (jeszcze taniej Feedex ale ten nie bierze silników).. Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marioligi Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Z lektury regulaminów.Szczególnie polecam punkty o towarach zabronionych i o ewentualnych karach Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Skąd takie info kolego? Ja zamawiam przez epake i średnio raz w tygodniu wysyłam silnik. Małe do 40kg 2T wysyłam zapakowany przeważnie wybieram inpost. Większe i 4T wysyłam na półpalecie i palecie przeważnie najtaniej wychodzi DHL (jeszcze taniej Feedex ale ten nie bierze silników).. Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu TapatalkaJaki jest średni koszt wysłania takiego silnika ok 40km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 (edytowane) Z ubezpieczeniem na 10000 średnio 200zł. Jak jest karton i możesz postawić pionowo wtedy półpaleta ale niewiele taniej jakieś 160. To wszystko zależy od dnia i aktualnych promocji. Nie wiem czy to zależy od ruchu w interesie, co jakiś czas są różne rabaty.. Z lektury regulaminów.Szczególnie polecam punkty o towarach zabronionych i o ewentualnych karach Pozdrawiam.Zawsze zaznaczam Silnik Zaburtowy wtedy odrazu znika Feedex I jeszcze jakiś. Zawsze zostaje DHL, DPD, INPost (nie wozi palet), Geis, UPS (tu cena x2). Wysłałem w tym roku ok 25 silników.. Edytowane 14 Grudnia 2022 przez Tresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bolesław Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Ja 50 tkę yamahy dwa razy kupowałem z przesyłką kurierem. Bez problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiu
Witam Szanowne grono czy ktoś z forumowiczów miał może styczność z wyżej wymienionym serwisem.
W serwisie tym sprzedają używane silniki zaburtowe i ciekaw jestem czy ktoś może miał styczność coś kupował , zna ten serwis itp.
Z góry dziękuje za każda konstruktywna opinie .
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi