darek1972 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Jest co rok, niech będzie i w tym.... Taka nowa świecka tradycja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Taki Kevin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Ze dwa lata chyba nie było, właśnie miałem wklejać do Jerkbait się śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M60 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Potwierdzam,tak było,bywała (zima) od października do końca kwietnia.Lata siedemdziesiąte i osiemdziesiąte ,potem bywało czasami bezśnieżnie ale nasypało w marcu,teraz to już nie takie zimy.Nie tęsknię za tym białym gównem bo za nim,tęsknią tylko właściciele wyciągów i pensjonatów.Ale bywa bajkowo tego nie mogę powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 No ja mam tak samo w tym roku, tylko nie trafiłem tego gościa z piaskarki ....... jeszcze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Nie śmieszy tego co ma to na co dzień. Dziś 25km/h a i tak auto szło bokiem.???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi